Adem Ljajic: 'Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adem Ljajic: 'Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim'
Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Sırbistan Milli Takımı futbolcusu Adem Ljajic, "Türkiye'nin en büyük takımı olarak gördüğüm Beşiktaş'a gelmek benim için büyük onur" dedi.

Adem Ljajic ile ilgili görsel sonucu

Ülkesindeki 'Sport Klub' televizyonuna açıklamalarda bulunan Adem Ljajic, 8,5 yıl İtalya'da forma giydikten sonra Beşiktaş'a transfer olmasına ve Türk futboluna ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Uzun süre İtalya'da forma giydikten sonra kendini iyi hissettiği bu ülkeden ayrılmanın zor olduğunu aktaran Ljajic, "Ancak hoşuma gitmeyen bazı şeyler oldu. Kulüp yetkilileri, takımdan ayrılmak istediğimi söyledi. Oysa ben sadece futbol oynamak istiyordum. Oturup konuştuk ve yollarımızı ayırmaya karar verdik. Beşiktaş'a transfer ihtimalim ortaya çıkınca çok mutlu oldum" diye konuştu.

"BAŞKA TEKLİFLER DE VARDI"

Ljajic, insanın alıştığı çevreyi değiştirmesinin zor olduğunu söyleyerek, "Türkiye'nin en büyük takımı olarak gördüğüm Beşiktaş'a gelmek benim için büyük onur. Türkiye'den başka takımlardan (Fenerbahçe'yi ima ederek) da teklifler vardı, ama benim tek istediğim Beşiktaş'tı" ifadelerini kullandı.

İstanbul'a geldiği andan itibaren Türk halkının futbolu ne kadar sevdiğini gördüğünü anlatan Ljajic, "Her yerde takımlarını ne kadar çok sevdiklerini gösteriyorlar. Ayrıca Türkiye'deki çalışma koşulları ve futbolcular da çok iyi" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'ye ve takıma adapte olmak için biraz zamana ihtiyaç duyduğunu kaydeden Ljajic, "Hiçbir zaman mazeret aramam, sorumluluktan kaçmam. Kulübün ve taraftarların benden büyük beklentileri olduğunu biliyorum. Sahip olduğum kalite ile Beşiktaş'ın iyi sonuçlar almasına katkı sağlayacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

"BAŞAKŞEHİR VE GALATASARAY"

Ljajic, ligdeki birçok takımın son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi vereceğini işaret ederek, "Şu anda şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerimizin Başakşehir ve Galatasaray olduğunu düşünüyorum. Ancak bence en iyi takım bizde ve her şey bizim performansımıza bağlı" şeklinde görüş belirtti.

Kariyeri boyunca Belgrad, Roma, Milan, Torino ve son olarak İstanbul derbilerinde forma giyen Ljajic, en çok hoşuna giden derbilerin Partizan-Kızılyıldız maçları olduğunu söyledi.

Ljajic, "Ben Partizan'ın çocuğuyum. Çocuk yaştan beri Partizan'da oynamak istemiştim. 1,5 sezon Partizan forması giyerek çocukluk hayalimi gerçekleştirdim. Kişisel olarak bu derbi benim için çok önemli" diye konuştu.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki atmosferin çok hoşuna gittiğini söyleyen Ljajic, Türkiye'deki derbi maçların bir hafta öncesinde dahi gerilimin hissedildiğini sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Operasyonda topladığı zehri satıp FETÖ'ye gönderdiÖnceki Haber

Operasyonda topladığı zehri satıp FETÖ'y...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı tutuklandıSonraki Haber

Fenerbahçe'nin eski yıldızı tutuklandı

Yorum Yazın

Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar