Bakan Kurum duyurdu! 'Kanal İstanbul' müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kurum duyurdu! 'Kanal İstanbul' müjdesi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Kanal İstanbul projesinin İstanbul'un marka değerini artıracağını söyledi. Muhalefetin eleştirilerine cevap veren Bakan Kurum, "Hazırlanan raporlarla projenin İstanbul'a zarar vermeyeceğini ispat ettik" dedi.

Bakan Kurum duyurdu! 'Kanal İstanbul' müjdesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kırşehir'de temaslarda bulundu.

Bakan Kurum, "Kanal İstanbul Projesi gerçekten vizyon bir proje. Türkiye'yi dünyada lider bir ülke yapacak, İstanbul'umuzun marka değerine marka katacak bir projedir ve bu noktada her türlü ayrıntı, detay düşünülmektedir" açıklamasını yaptı.

"2021 yılı içerisinde projemizin ihalesini yapacağız"

Bakan Kurum'un açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde:

"2021 yılı içerisinde projemizin ihalesini yapacağız ve kararlı bir şekilde de inşallah Kanal İstanbul Projesi'ni İstanbul'umuza, Türkiye'mize kazandıracağız.

Kanal İstanbul projesi gerçekten vizyon bir proje Türkiye adına lider ülke yapacak İstanbulumuzun marka değerine marka katacak bir projedir ve bu noktada her türlü ayrıntı her türlü detay düşünülmektedir.

Şimdi muhalefet burada su kaynaklarının giderildiğini söyledi buna ilişkin bilimsel raporlarla su kaynaklarının giderilmediğini ispat ettik. Depremsellik ile ilgili İstanbul'a zarar verir dediler yine bunu raporlarımız ile zarar vermediğini ispat ettik. Yoğunluk yine yapmış olduğumuz planlarda herhangi bir yoğunluk getirmediğini götürmediği de gösterdik bu anlayışla da çalışmalarımızı yapıyoruz"

Maltepe'deki çöp yığınları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un gündeminde İstanbul'da günlerdir toplanmayan çöpler vardı.

Murat Kurum, "Belediyeler acizlik içindeyse bakanlık olarak çöplerin toplanmasına destek verebiliriz" dedi.

Murat Kurum sözlerine şöyle devam etti:

"Göreve geldiğimiz süreçte İstanbul'u yaşanılabilir bir hale getirdik. Bugün yine görüyoruz ki çöp dağları oluşmaya başladı. Biz bakanlık olarak her türlü desteği verebiliriz. Biz milletin hayrına olan işler yaptık. Aynı şekilde de devam edeceğiz."

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beşiktaş fişi ilk yarıda çekti!Önceki Haber

Beşiktaş fişi ilk yarıda çekti!

CHP'li Maltepe Belediyesinde toplanmayan çöpleri CHP'li vatandaşlar topladıSonraki Haber

CHP'li Maltepe Belediyesinde toplanmayan...

Yorum Yazın

Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar