Başkan Erdoğan 'Külliye'de CHP'li ile görüştü' iddialarına cevap verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdoğan 'Külliye'de CHP'li ile görüştü' iddialarına cevap verdi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de bir CHP'liyle görüştüğü iddialarına ilişkin "Bu iddianın neresini düzeltelim bilemiyoruz. Her şeyden önce böyle bir görüşmemiz olmadı. Gizli saklı hiçbir CHP'li yanımıza gelmedi. Külliye'ye giren araç da çıkan araç da bellidir. Ama herhalde bunlar kendi merkezleri gibi zannediyorlar burayı. Hiçbir CHP'liye genel başkan olması yönünde telkinde bulunmadım, çünkü sayın Kılıçdaroğlu'ndan daha ideal bir genel başkan olmaz." dedi.

başkan erdoğan grup toplantısı ile ilgili görsel sonucu

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

AK Parti asla seçimden seçime milletin karşısına çıkan, seçimden seçime görünmeye çalışan bir parti olmamıştır. Biz yılın 365 günü bilfiil çalışan, işleyen, milletimizle gönül gönle yol yürüyen bir partiyiz.

Halka tepeden bakanların, milleti ajandalarının aracı olarak görenlerin, insanların dertlerini hiçe sayanların devrini sona erdirdik.

Bölgemizdeki gelişmeler karşısında kararlı bir duruş sergiliyoruz. Dünyadaki mazlumların sesi olarak itirazlarımızı her platformda en yüksek sesle dile getiriyoruz. Bütün bunları yaptığımız dönemde bedeller ödememiz kaçınılmazdır. Eski Türkiye'de olduğu gibi küçük hesaplarla uğraşıyor, tarihimize sırt çeviriyor olsaydık bunların hiçbirini konuşmazdık.

"Bundan daha büyük unvan yoktur"

Büyük kongre sürecimize büyük önem veriyoruz. Hizmet etme kabiliyeti yüksek, dava bilincine sahip bir teşkilat yapısıyla yolumuza devam edeceğiz. Partimizde sadece görev değişikliği olur. Şahsım başta olmak üzere her AK Partili davamızın tabii neferidir. Bundan daha büyük bir unvan yoktur. Gerisi gayret, takdir, nasip işidir. Görüldüğü gibi bizim gündemimiz ülkemize ve milletimize daha iyi nasıl hizmet edeceğimizdir. Partimizi de bu amaca uygun şekilde yönetmeye çalışıyoruz.

"Şizofrenik vakalar"

Türkiye'nin ikinci büyük partisinin gündemine baktığımızda bambaşka bir manzara görüyoruz. Önce grup başkanvekili, AK Parti'yi temsil eden grup başkanvekilimize "Bu hanıma haddini bildiriniz" diyerek imalı bir satışmada bulunuyor. Şizofrenik vakalar sadece caddelerde değil, parlamentonun içinde de var. Bu şizofrenik vakalardan parlamentomuzu temizleyemezsek, yazık olur.

Dokunulmazlık zırhı olmazsa acaba bu şizofrenik vakalar bu adımları atabilir mi? Gidecekleri yer akıl hastaneleridir.

Bu, partinin 28 Şubat'tan bir adım öteye geçemediğinin işaretidir.

"Cumhurbaşkanlığı milletin evi"

Güya bir CHP'li filmlere taş çıkartacak senaryoyla gizlice bizimle görüşmüş. Cumhurbaşkanlığı milletin evidir. CHP'lilerin de gelmeye hakları var. Mesela 15 Temmuz'un ardından Bay Kemal de geldi.

Ne kadar saçma olursa olsun, CHP'nin halini göstermesi bakımından ibret verici olan böyle bir olayı takip etmeyenler için kısaca özetlemek istiyorum. Londra'da tedavi gördüğü anlaşılan ve mesleki kariyeri çok da örnek gösterilemeyecek bir gazeteci var. Buna göre, 9 Kasım'da bir CHP'li Külliye'ye gelip bizimle görüşmüş. Yine iddiaya göre biz gelen kişiye, "Senin CHP Genel Başkanı olman gerekir" demişiz.

"CHP'nin başında kimin olduğundan bize ne?"

Bu iddianın neresini düzeltelim bilemiyoruz. Her şeyden önce böyle bir görüşmemiz olmadı. Gizli saklı hiçbir CHP'li yanımıza gelmedi. Külliye'ye giren araç da çıkan araç da bellidir. Ama herhalde bunlar kendi merkezleri gibi zannediyorlar burayı. Hiçbir CHP'liye genel başkan olması yönünde telkinde bulunmadım, çünkü sayın Kılıçdaroğlu'ndan daha ideal bir genel başkan olmaz. CHP'nin başında kimin olduğundan bize ne? Bu CHP Genel Merkezi'ni, CHP'ye oy verenleri ilgilendirir. Olmayan bir görüşmeyi ortaya atılan gazeteciyi siciline binaen mazur görmek mümkün. Peki bu iddianın üzerine "doğrudur" diyerek adeta tüy diken genel başkanı ne yapacağız? İddia öyle saçmaydı ki, ilk duyduğumda cevap vermedim. Buna rağmen CHP Genel Başkanı, "Herkes konuşuyor, Erdoğan niye konuşmuyor" diyecek kadar seviyeyi düşürdü. Meselenin dallanıp budaklanması üzerine, "Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum" diyerek iddiayı yalanladım. Buna rağmen kendisi çıkıp delikanlıca hata ettim, özür dilerim diyemedi.

Bunca yıl başbakanlık yaptım, cumhurbaşkanlığı yaptım; en çok hayıflandığım konulardan biri, şöyle dişime göre bir ana muhalefet bulamayışımdır.

Şimdi yeni bir senaryo ortaya çıktı. Yatta bir aradaydılar. Şimdi yattakiler birbirini suçluyor. Hepsi ben yoktum diyor. Fakat bu iddiayı ortaya atan Sayın İnce de diyor ki: Onlar kendilerini gayet iyi bilir.

"Orta oyunu bitti"

CHP'nin siyaset üretme gücünün, kendi iç kavgalarında sergiledikleri şenlikten ibaret olduğunu tüm Türkiye bir kez daha gördü. Yalanla, iftirayla, içi boş ithamlarla ülkemizi meşgul ettikleri için milletimizden özür dilemeleri gerekir. CHP kendi kendine bir orta oyunu oynadı ve artık bitti.

CHP'liler kendi iç hesaplaşmalarını varsın gerçekleştirsinler. Bunların parti sözcüleri de, bizzat kendilerinin de tek mesleği var: Yalan. Yalan üzerine bu süreci inşa etmeye çalışıyorlar. Ama artık milletin yakasından düşsünler.

Şimdi diyorlar ki: Biz bu şartlarda Ankara'yı yönetemeyiz. Şu andan itibaren parayı yönetme sanatını ortaya koyman gerekir.

"İstanbul susuzluğa gidiyor"

Gelen haberler kötü. Havalar 3 ay daha böyle giderse, İstanbul susuzluğa doğru gidiyor. Aynı şekilde Ankara'da da sorunlar var. Arkadaş çözeceksin bu sorunu.

Ayrıntılar geliyor...


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Erdoğan'dan son dakika 'kumpas' açıklaması!Önceki Haber

Başkan Erdoğan'dan son dakika 'kumpas' a...

Çarşaflı kadına hakarete 3 yıl hapis istemiSonraki Haber

Çarşaflı kadına hakarete 3 yıl hapis ist...

Yorum Yazın

Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar