Bir tiyatrocu daha kafayı çıkardı! Koronavirüs üzerinden Diyanet’e akılalmaz sözler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir tiyatrocu daha kafayı çıkardı! Koronavirüs üzerinden Diyanet’e akılalmaz sözler
Tiyatrocu Cem Davran, koronavirüs salgını sonrası hızlı bir şekilde birçok önlem alan Diyanet İşleri Başkanlığı’na çirkin sözlerle saldırdı. Davran, Diyanet’in “dev bütçesine rağmen” hiçbir şey yapmadığını iddia etti.

Bir tiyatrocu daha kafayı çıkardı! Koronavirüs üzerinden Diyanet’e akılalmaz sözler

Sözde sanatçı geçinen solak takoz güruhunun Diyanet İşleri Başkanlığı’nı hedef alan skandallarına bir yenisi daha eklendi. Tiyatrocu kimliklerinin arkasına sığınarak devletten maaş alan ama devlet kurumlarına saldırmaktan imtina etmeyen sözde ilericiler kervanına Cem Davran da eklendi. Davran, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını üzerinden Diyanet İşleri Başkanlığı’na saldırdı. FETÖ’cülerin, “AK Parti camileri kapattı” şeklindeki kara propagandasına aldırmadan virüsün insanlar vasıtasıyla yayılmasını önlemek için erkenden önlemler alan Diyanet’i, kendi yaptıklarına bakmadan eleştiren Cem Davran, kurumun virüse karşı hiçbir şey yapmadığını iddia ederek ‘pes’ dedirtti. Riske girerek yurt genelindeki camilerde erkenden önlem alan Diyanet’i eleştiren Cem Davran’ın virüse karşı halkı bilinçlendirmek için neler yaptığı da ayrıca merak konusu oldu.

Diyanetten takdir toplayan önlemler

Diyanet İşleri Başkanlığı, koronavirüs küresel bir tehdit oluşturmaya başladığı anda hızlı bir şekilde önlem almaya başladı. İlk önce 28 Şubat’ta umre ziyaretlerini askıya alan Diyanet, umreden dönüş tarihleri daha ileri bir zaman olmasına rağmen birçok vatandaşımızı hızlıca Türkiye’ye getirdi. Süreç içerisinde umrede bulunan vatandaşlarımıza, Sağlık Bakanlığınca ön görülen korunma tedbirlerine yönelik doktorlar ve Diyanet’e bağlı görevliler tarafından bilgilendirmeler yapıldı, broşür ve afişler hazırlanarak dağıtıldı. Aynı zamanda Mart ayının ortalarında Diyanet, camileri kapatarak virüsün insanlar arasında yayılmasını engellemek adına önemli bir karara imza attı.

Diyanet’in kararı, ileride FETÖ’nün kara propaganda aleti olarak kullanılabilecek bir malzeme taşıdığı halde kurumun riskleri göze alarak vatandaşlarımızı düşünmesi büyük takdir topladı.

Solakların hedefinde Diyanet var

Tüm bunlara karşın dindarların hayata geçirdiği hiçbir şeyden memnun olamayan hazımsızlar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nı hedef almaya devam ediyor. Son olarak Cem Davran isimli tiyatrocu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla büyük bir skandala imza attı. Davran, Diyanet’in koronavirüse karşı gerçekleştirdiği bunca icraatı hiçe sayarak, kurumun Kovid-19’a karşı hiçbir şey yapmadığını savundu. Tepki çeken ifadeler kullanan Cem Davran, “Bu zor günlerde hiç ayırmaksızın ülkenin bütün kurumları elinden geleni yapıyor. Elbette eksikler olacak ama iyi niyetle telafi ediliyor, yürekten inanıyorum; bir tek Diyanet İşleri Başkanlığı hariç! O dev bütçeyle yalpalayıp duruyor.” diye yazdı.

‘Siz ne yaptınız?’

Başta Cem Davran olmak üzere soldan çarklı güruhun her krizde Diyanet’i hedef alması kamuoyunu ciddi manada rahatsız ediyor. Dini kurumların hayatımızın içinde olmasını hazmedemeyen bazı tiyatrocular aynı saygısızlık, aynı düzenbazlığı Diyanet’e karşı yapmaktan imtina etmiyor. Kimse devletten maaş aldığı halde tiyatroculara, “Bize ne katkı sağladınız? Ne yapıyorsunuz ki maaş alıyorsunuz” diye sormazken Diyanet’in malum kişilerin gözüne batması soru işaretleri doğuruyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çinli uzmanlar, Türkiye'de de kullanılan yöntemin koronavirüsü iyileştirdiğini kanıtladıÖnceki Haber

Çinli uzmanlar, Türkiye'de de kullanılan...

HDP'liler Meclis'te PKK'ya af istedi! CHP'liler bakın ne yaptıSonraki Haber

HDP'liler Meclis'te PKK'ya af istedi! CH...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar