Bolu’nun Hitler’i

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bolu’nun Hitler’i
Genel başkanı Kılıçdaroğlu, samimiyetten uzak helalleşme çağrıları yaparken, CHP’li Bolu Belediye Başkanı Özcan, mazlumların kanını emmeye, kul hakkı yemeye devam ediyor. Muhacirlerin bir birleriyle evlenmesinin nikah tarifesini 100 bin TL’ye çıkaran insanlık dışı düzenleme ile yine muhacirlere verilen suyun metreküpünü 2.5 dolara çıkaran kararın kabul edilmesi, “CHP Bolu’da Hitler’i aratmıyor” tepkilerine yol açtı.

CHP'li Özcan'ın skandal açıklamaları sonrası şehirde tüm hava değişti! - GÜNCEL Haberleri

Hizmet yerine skandallarla gündeme gelen CHP’nin ırkçı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın rezaletleri bitmek bilmiyor. Daha önce il dışından gelen ikametsiz üniversite öğrencilerine mülteci muamelesi yaparak farklı ücret tarifesi uygulayan Özcan’ın başkanlığını yaptığı Bolu Belediyesi, kentte yaşayan muhacirler için suyun metreküp fiyatını 2.5 dolar olarak belirlerken, yabancıların yabancılarla evlenmesi halinde 100 bin TL nikâh ücreti alınmasını CHP’li ve İYİ Partililerin oylarıyla kabul etti.

Bolu'nun tarihine kara leke

CHP’li Özcan’ın skandal kararını Akit’e değerlendiren Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, şunları dile getirdi: “CHP’li Bolu Belediyesi’nin kentte yaşayan yabancılara yönelik skandal ayrımcılığı Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçecek diye düşünüyorum. Zaruri bir ihtiyaç olan suya ve insanların nikah hakkına karşı alınan bu faşist karar tamamen popülist ve şova yönelik. Bunu tüm Türkiye de görüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısı yaptığı bir dönemde Özcan’ın böyle bir kararı oy çokluğuyla alması partisinin helalleşme çağrısının tamamen bir kurgu olduğunu ispatlıyor. Allah muhafaza bunlar iktidara gelirse ne yapacaklarını kestirmek çok zor.”

CHP’liler bile isyan etti

Fiyat tarife cetvelindeki skandal değişiklik için CHP’li iki üyenin çekimser oy verdiğini belirten Akbay, şöyle devam etti: “Yabancı da olsa bir insana nasıl böyle zulüm edilebilir bunu anlamak mümkün değil. CHP’li iki meclis üyesi bu orantısız zulme itiraz ederek fiyat tarife cetvelindeki karara çekimser oy verdi. Ama maalesef muhafazakâr görünümlü İyi Partililer Özcan’ın kararına destek verdi. Akşener’in partisi CHP’nin ipine sarılmış gidiyor.”

Belediyeyi şova çevirdi

Özcan’ın Belediye meclisini egosunu tatmin aracı olarak kullandığını söyleyen Akbay, şunları kaydetti: “Tanju Özcan meclisi ‘Güldür Güldür Şova’ dönüştürdü. Bolu’nun sorunları görüşüleceği yerde başkanın egosu tatmin ediliyor. Özcan, CHP ve İP’li meclis üyelerini güldürmek ve millete şirin gözükmek için çaba sarf ederken, meclis üyeleri alkış tufanı koparıyor. Bunun şov amaçlı yapıldığını herkes biliyor. Bolumuzun belediye meclisinin bu şekilde anılmasını kabul etmek mümkün değil.”

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor!Önceki Haber

Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor!

5. Yargı Paketi TBMM'de kabul edildiSonraki Haber

5. Yargı Paketi TBMM'de kabul edildi

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar