Bülent Arınç’ın Ahmet Türk çıkışı sosyal medyayı ayağa kaldırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Arınç’ın Ahmet Türk çıkışı sosyal medyayı ayağa kaldırdı
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın Ahmet Türk için, “Bu kişinin terörle alakası yoktur. Ahmet Türk'ün terörle alakası yoktur” sözleri sosyal medyada kısa sürede yüzlerce AK Partili hesap tarafından tepki topladı.

Bülent Arınç'ın Ahmet Türk çıkışı olay oldu

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, İçişleri Bakanlığı tarafından teröre destek vermek suçundan görevden uzaklaştırılan HDP’li Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk için, “Ben sadece Ahmet Türk'ü tanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Ahmet Türk'ün benim üzerimdeki hakkı şudur. Bu kişinin terörle alakası yoktur. Ahmet Türk'ün terörle alakası yoktur. Barış olsun isteyen biridir” dedi. Arınç’ın bu sözlerine sosyal medyadan kısa bir süre içerisinde yüzlerce tepki geldi.

Görün Allah aşkına

Sosyal medyada bazı kullanıcılar,İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün PKK terör örgütü ile olan bağı ve ilişkisini yaptıkları paylaşımlarla gözler önüne serdiler. Abdullah Fakiroğlu adlı bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Bülent Arınç'ın oğlunun vekil yapılmasıyla başlayan yanlış devam ediyor. önce KHK'lıara maaş sonra Canan Kaftancıoğlu ve Ahmet Türk'e destek. Bu adamın yarardan çok zararı var. Görün Allah aşkına” şeklinde yazdı.

FETÖ’cülere malzeme çıktı

FETÖ'nün sosyal medyada propaganda amacıyla açtığı ''fuatavni'' hesabının kurucusu olduğu tespit edilen firari Said Sefa ise, “Arınç, Erdoğan'ın kendisine verdiği görev icabınca konuşmuyorsa yakında Saray'dan kovulur.

Pelikanlar veya Soylu ne diyorsa Arınç tersini söylüyor, seçmenin kafası iyice karışıyor.
"Ahmet Türk'ün terörle bağı yok o barış istiyor diyor" O zaman onun yerine neden kayyım atandı!?” diye paylaşımda bulundu.

Ahmet Türk’ün dosyasında neler var?

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk hakkında 6 terör suçlaması var.
Türk, Belediyenin resmi sitesindeki Türk bayrağını kaldırmak oldu. HDP'li olmayan 313 personeli ve şehit yakınlarını işten attı. Yerlerine ise terör bağlantılı kişileri işe aldı. Terör suçlarından soruşturma yürütülen Cabbar Leygara'yı belediyenin birçok önemli hizmetini yürüten ve yaklaşık 2 bin personelin çalıştığı Mardin Kent A.Ş.ye genel müdür olarak atadı.
Ahmet Türk, 2018'de Tunceli Nazımiye kırsalında etkisiz hale getirilen "Zagros Bahoz" kod adlı Ali Ete'nin kardeşi olan ve terör suçları nedeniyle kamudan ihraç edile, Enver Ete'yi sözde danışmanlığına getirerek belediyede çeşitli görevler verdi. 30 Ocak'ta yapılan aday tanıtım toplantısında terör örgütünün sözde marşının söylendiği sırada salondaki tüm katılımcılarla saygı duruşunda bulundu. Başta Mustafa Karasu olmak üzere terör örgütü elebaşılarının talimatlarıyla cezaevlerinde açlık grevi yapan teröristlere destek için 6 Şubat'ta Artuklu'da düzenlenen basın açıklamasında en önde yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Partili isim, İmamoğlu'nun ayarını bozdu!Önceki Haber

AK Partili isim, İmamoğlu'nun ayarını bo...

Nihat Genç'ten olay sözler! 'PKK'lı Kemalistler'Sonraki Haber

Nihat Genç'ten olay sözler! 'PKK'lı Kema...

Yorum Yazın

MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar