Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye sert tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son Dakika Haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Akhisar mitinginde önemli açıklamalarda bulunuyor. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı skandal iftiralarına tepki gösteren Erdoğan, "İnce Cumhurbaşkanı adayı olunca Bay Kemal Muharrem gel gel diyor, genel başkan kendisi aday olmuyor, aday gösterdiği şahsı çağrışına bak, işi küçümsüyor. AK Parti'yi kurarken Pensilvanya'ya gittiğimi söylüyor, İnce sana nasihatte bulunayım, sen siyasette daha çok çıraksın, siyaset dürüstlük ister. İnce, Pensilvanya'ya giderek AK Parti'yi kurduğumu söylersen bunu ispat etmen gerek, böyle bir şey söz konusu değil, ispat etmezsen namertsin" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Vakit birlik vakti diyor muyuz? Vakit Manisa vakti diyor muyuz? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz? Unutmayın yaparsa sadece AK Parti yapar. Geçtiğimiz 16 yılda ülkemizi 3,5 kat büyüttük. 2023'e hedeflerimize ulaşarak ülkemizi 2 kat daha büyütmeye talibiz. Biz milletimize efendilik taslamya değil hizmetkar olmaya geldik. 24 Haziran'da yeniden yatırım ve proje için milletimizden destek arıyoruz. 24 Haziran'da AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanlığı'nda şahsımı desteklemeye hazır mıyız? Sizlerin desteği ile irade, erdem ve cesaretle Türkiye'yi şahlandırıyor muyuz?

 

 

İŞTE GÖRÜYORSUNUZ BİRİLERİ LAF YAPAR BİZ İCRAAT YAPARIZ

Kardeşlerim nasıl stadımızdan memnun muyuz? İşte görüyorsunuz birileri laf yapar biz icraat yaparız. Şu stadın güzelliğine bakın, Akhisar Spor ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanarak böyle bir stadı haketti. Kimsenin beklemediği bir şampiyonluğu kazandılar ve Akhisar'a getirdiler. 100 milyon liralık maliyet ile şehrimize kazandırdığımız stadyumun hayırlı olmasını diliyorum.

 

OTOMOBİL İHRACATINDAN BİZ 30 MİLYAR DOLAR KAZANDIK

AK Parti yatırım demektir, hizmet demektir. Anamuhaletin Cumhurbaşkanı adayı yatırım matırım anlamam diyor, doğru anlamaz. Yerli otomobil için ne diyor sayın Erdoğan geriden geliyor diyor, şu hale bak ya, 20 yıl geriden geldiğimizi söylüyor vah zavallı vah, otomobil ihracatından biz 30 milyar dolar kazandık. Ah İnce ah sen nereden geliyorsun. Kanalı İstanbul'u tanımam diyor, senin mensubu olduğun partinin böyle bir şeyi yok ki, bu CHP'nin dikili ağacı var mı? Bay Kemal de bir garip.

 

İNCE'YE SERT TEPKİ: İSPAT ETMEZSEN NAMERTSİN

İnce Cumhurbaşkanı adayı olunca Bay Kemal Muharrem gel gel diyor, genel başkan kendisi aday olmuyor, aday gösterdiği şahsı çağrışına bak, işi küçümsüyor. AK Parti'yi kurarken Pensilvanya'ya gittiğimi söylüyor, İnce sana nasihatte bulunayım, sen siyasette daha çok çıraksın, siyaset dürüstlük ister. İnce, Pensilvanya'ya giderek AK Parti'yi kurduğumu söylersen bunu ispat etmen gerek, böyle bir şey söz konusu değil, ispat etmezsen namertsin.

İnce, Pensilvanya'ya giderek AK Parti'yi kurduğumu söylersen bunu ispat etmen gerek, böyle bir şey söz konusu değil, ispat etmezsen namertsin. Biz istişarelerimizle birlikte sadece haktan ve halktan aldığımız izinle yola çıktık. Yanımda olanlar varmış cevabı verdim, hadi açıkla, benk kiminle gittim Pensilvanya'ya ? Açıklamazsın namertsin. İnce yalan konusunda genel başkanının yanında iyi yetişmiş.

 

 

BAY KEMAL SEN HAYAL BİLE EDEMEZSİN, BİZ YAPARIZ

Yıl sonunda 558 yataklı şehir hastanemizi de Manisa'ya kazandırıyoruz. Manisa'ya köprüler yaparak ulaşımı kolaylaştırdık. Bay Kemal sen hayal bile edemezsin, biz yaparız, bizim icraatlarımızın ulaştığı yere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz. Hızlı tren hizmetinden Manisa da istifade edecek. Biri çıkmış Sivas'a hızlı trene ne gerek var diyor, göç başlarmış, bu adamlardan siyasetçi olur mu?

Hızlı trenle Manisa'dan Ankara'ya 3 saatten daha kısa sürede ulaşmak mümkün olacak. İnşa ettiğimiz sulama projeleri ile 162 bin dekar araziyi suya kavuşturduk. Manisalı çiftçilere 2,5 kattrilyon tarım desteği verdik, Bay Kemal çiftçiyi aç bıraktınız diyor, be insafsız 2,5 kattrilyon verdik. Manisa'ya yapılan bu hizmetlerden Akhisar da hissesine düşeni alıyor. İmam Hatip lisemizin 200 kişilik pansiyonu hizmete giriyor.

 

SİZE HAYAL DEĞİL, İCRAAT KONUŞUYORUM

Size hayal değil, icraat konuşuyorum. Biz yaparız onlar bakar. Bay Kemal tarım endüstrisinden bahsediyor. Demek ki 16 yıllık kalfalık-ustalık döneminde buna tarım endüstrisini öğretmişiz.

 

 

ELLERİNDEN GELSE BİZİ DE MENDERES GİBİ DAR AĞACINA ÇIKARACAKLAR

360'ı aşkın vekile sahip olan iktidar partisini kapatmaya kalktınız, başaramadınız, başaramayacaksınız. Ben Marmaris'tan İstanbul'a geliyorum. Bay Kemal saat 23 17'de Ataürk Havalimanı'nda ve tanklar var orada onbinlerce insan Atatürk Havalimanı'nda. Ama Bay Kemal Bakırköy Belediyesi'nde. Siz korkaksınız, korkaklar zafer anıtı dikemez. 16 saatte darbe girişimini bitirdik, mesele bu. Bugün Türkiye'yi yeni yönetim sistemine kavuşturmanın gayreti içerisinde olduğumuz bugünlerde aynı ekibi çok daha geniş ittifakla karşımızda görüyoruz. Ellerinden gelse bizi de Menderes gibi dar ağacına çıkaracaklar.

Bize imanımız yeter. Bize inancımız yeter. Bize milletimizin sevgisi ve desteği yeter. 24 Haziran'da tercihimizi güçlü meclisten yana kullanıyor muyuz? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz?

 

 

AFRİN'DE 4481 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Türkiye'nin son yıllarda içerinde ve dışarıdan maruz kaldığı saldırıları görüyorsunuz. Adeta yeni bir Kurtuluş Savaşı veriyoruz. Afrin'de 4481 terörist etkisiz hale getirdik. Türk milleti değerleri ve geleceği söz konusu olduğunda 7'den 70'e herkes mücadeleye hazır olduğunu gösterdi.

Almanya'da teröristlere polis korumasında miting yaptırıyorlar. Bizim milletimizle aramızda öyle bir bağ var ki onu engellemeye gücünüz yetmez. Bu bağın adı imandır. Sevgidir, aşktır, muhabbettir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Destici'den BBP seçmenine uyarıÖnceki Haber

Destici'den BBP seçmenine uyarı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ADD hakkında soruşturma başlattıSonraki Haber

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ADD hakkı...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar