Ekrem İ.oğlu'nun çalışmama çalıştayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekrem İ.oğlu'nun çalışmama çalıştayı
Hiçbir şey yapmayıp da her şeyi yapıyormuş gibi görünmeyi başaran ender hokkabazlardan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Lastik Tekerlekli Toplu Ulaşım’, ‘Büyükşehir Belediye Başkanları’, ‘Deprem’ ve ‘Kanal İstanbul” gibi çalıştay şovlarıyla göz boyuyor. Siyaset bilimciler, göstermelik çalıştaylarla halkın aldatıldığını dile getirdiler.

Ekrem İmamoğlu'nun çalışmama çalıştayı

Terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP’nin desteğiyle seçimleri kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, skandallara doymuyor. 7 aylık görev süresi boyunca, İstanbul’un sorunlarını çözmeye yönelik en ufak bir irade ortaya koyamayan İmamoğlu, çalıştay adını verdiği ideolojik toplantılar vasıtasıyla icraatçı başkan imajı çizmeye çalışıyor. Ulaşım, Deprem, Kanal İstanbul ve Belediye Başkanları çalıştayları düzenleyen CHP’li İmamoğlu, gerçekte ise hiçbir iş yapmıyor. Siyaset bilimciler ve STK temsilcileri ise İmamoğlu’nun algı operasyonlarına karşı halkın dikkatli olması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

Adı çalıştay

Siyaset Bilimci ve Hukukçu Ferhat Çakır, İmamoğlu’ndan beklentisi olanların siyasi olarak hüsrana uğradığını kaydederek, “Seçim döneminde yaptığı makul konuşmalar, vizyoner söylemlerin hepsi boş çıktı. Şimdi bu boşluğu gizlemek için çalıştaylar yapıyor. Oysa millet acilen hizmet bekliyor. Göreve geleli 7 ay oldu. İstanbul’un mevcut sorunlarına dair bir proje geliştiremediği gibi çözecek bir irade de ortaya koyamadı” dedi. CHP zihniyetinde icraatın olmadığını vurgulayan Çakır, “İdeolojisinin genlerindeki iş bilmezlik burada da ortaya çıktı. Seçmenin konsolide etmek için yaptığı çalıştaylar İstanbul halkı için bir anlam ifade etmiyor. Temel atmama törenlerinden sonra yapılan bu çalıştaylar, halkı iyice derin bir hayal kırıklığına sürüklüyor.

Milleti kandırma çabaları

Milli Beka Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Hukukçu Hasan İlter, “Yaptıkları çalıştaylar, göz boyamaktan ibaret. Millet hizmet bekliyor. Milletin hayrına olan işlere karşı çıkmak için çalıştay yapmak milleti kandırma çabasıdır” ifadelerini kullandı.

Çalıştayların algı operasyonu olduğunu kaydeden Avukat İlter, “Sürekli olarak çalıştay yapılması top çevirme çabasıdır. Ne yaparlarsa yapsınlar, çalıştay da yapsalar, küffâr gürûhunu arkalarına da alsalar, Kanal İstanbul yapılacak. Bu milletin ve bu memleketin hayrına yapılan işlere karşı çıkmak mantıklı değil. Herkes yalandan, dolandan, iftiradan, kin ve hasetten sıyrılmalıdır” şeklinde konuştu.

Yan yana oturdular

İBB tarafından İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen “Kanal İstanbul Çalıştayı”nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yan yana oturdu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ahmet Davutoğlu dümeni kırdı! Sözcü'ye yeşil ışık yaktıÖnceki Haber

Ahmet Davutoğlu dümeni kırdı! Sözcü'ye y...

"Libya konusunda endişeliyiz" diyen AB Konsey Başkanı'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert cevap!Sonraki Haber

"Libya konusunda endişeliyiz" diyen AB K...

Yorum Yazın

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar