Ekrem’in LGBT+ ve Rotary aşkı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yandaş dernek ve vakıflara oluk oluk para akıtan İBB Ekrem, LGBT+, Rotary ve feminazi STK’lara kucak açarken, İslami STK’ların üzerini çizdi.

Ekrem’in LGBT+ ve Rotary aşkı

Yerel seçimlerde HDP, İP gibi partilerin desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin idaresini ele geçiren CHP, İslami STK’ları yok etme girişimine devam ediyor. İBB, Maraton koşusunda insani yardım kuruluşları için yardım faaliyetleri oluşturulan bölümde hiçbir İslami vakıf ve derneğe yer vermedi. Müslümana ambargo konulan Maratonda; masonlar, feministler, Ermeni ırkçıları, laikçiler ve hayvan derneklerine para akıtılması sağlandı.

Din düşmanlığı gölgesinde start

Pazar günü gerçekleştirilen 42. İstanbul Maratonu tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından organize edilen İstanbul Maratonu, koronavirüs tedbirleri kapsamında kademeli startlarla başlayarak devam etti. Maraton yarışının startını verenler arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da yer aldı. Göreve gelir gelmez İslami STK’lara yönelik yok etme faaliyetlerinin de düğmesine basan CHP’li İmamoğlu, İstanbul Maratonunda da mütedeyyin dernek ve vakıflara ambargo uyguladı.

Su1HzZ

Masonlar ve köpek derneği bile var

Maratonda, İBB’nin “İyilik Peşinde Koş” temasıyla sivil toplum kuruluşlarının yardım kampanyasına destek için koşucularının tercihine sunduğu dernek ve vakıflar listesi bu yıl skandallarla oluşturuldu. Maratonun insani yardım kuruluşlarına yönelik bağış bölümünde masonlar, feministler, Ermeni ırkçıları, fanatik laikçiler ve hayvan derneklerine yer verilirken, mütedeyyin STK’lara ambargo uygulandığı ortaya çıktı. İBB’nin “İyilik Peşinde Koş” temasıyla sivil toplum kuruluşlarının yardım kampanyasına destek için maraton koşucularının tercihine sunduğu dernek ve vakıflar listesinin “Dini Hizmetler” kategorisinde hiçbir kuruluşa yer verilmedi. İBB; Kızılay gibi Türkiye’nin en büyük yardım kuruluşuna da bağış imkanı tanımadı.

ÇYDD’ye, feministlere...

Maratonda yardım edilebilecek STK’ların yer aldığı “adimadim.org” web adresinde laikçi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Ermenici Hrant Dink Vakfı, feminist Kadın Dayanışma Vakfı, Uçan Süpürge Derneği, Yanındayız Derneği, Koç Holding’in hegemonyasındaki sözde çevreci TEMA Vakfı, kökü dışarıda olan masonik Ankara Beysukent Rotary Kulübü Derneği’ne alan açıldı. Aile planlaması adı altında nesli tehlikeye atacak sinsi faaliyetler yürüten Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı da listede yer aldı.

Türgev düşmanlığı

Türgev, Tügva gibi öğrenci odaklı faaliyet yürüten STK’lara ambargo uygulayan İBB, CHP yandaşı eğitim kuruluşlarından Ege Çağdaş Eğitim Vakfı, Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı, Türkiye Eğitim Vakfı’na Maraton üzerinden para aktarılmasını sağladı. İslami STK’ların eklenmediği listede Rehber Köpekler Derneği’ne bile yer verilmesi CHP zihniyetinin iflah olmaz İslam düşmanlığını gözler önüne serdi.

Milyonlar yandaşlara 

42. İstanbul Maratonu’nda söz konusu STK’lara sağlanan para miktarının ise 8 milyon 589 bin 951 TL olduğu öğrenildi. Maratonda CHP yandaşı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne 2 milyon 296 bin 483 TL bağış toplandı. Koç Grubu’nun Sarıyer Mavramoloz Ormanları’ndaki Koç Üniversitesi inşaatındaki ağaç kıyımına kör kalan sözde çevreci TEMA Vakfı’na 3 milyon 740 bin 842 TL toplandı. Feminist Kadın Dayanışma Vakfı’na 154 bin 285 TL, Uçan Süpürge Derneği’ne 54 bin 358 TL aktarıldı.  Türkiye Eğitim Vakfı’na 1 milyon 485 bin 161 TL, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na 700 bin 899 TL, Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na 100 bin 192 TL bağış yapıldı. Ankara Beysukent Rotary Kulübü Derneği’nin kasasına ise 57 bin 731 TL girdi. Hrant Dink Vakfı, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı, Rehber Köpekler Derneği’ne hiç kimse bağış yapmadı.

Sapkınlar da listede 

CHP’li, İBB ayrıca Desteklenen STK’lar bölümüne bu yıl ilk defa “LGBT+” eklemesi yaparak eşcinsel sapkınların derneklerine kapı araladı. İBB, koşuculara, önümüzdeki yıl bağış listesinde görmek istedikleri LGBT derneklerini öneri olarak kaydetmelerini sağladı.

Kaynak:yeni akit

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'de isyan büyüyor! '9 Eylül' çatlağı: Plazalardan parti yönetilmezÖnceki Haber

CHP'de isyan büyüyor! '9 Eylül' çatlağı:...

Ümit Özdağ: Meral Akşener HDP konusunda yalan söylüyorSonraki Haber

Ümit Özdağ: Meral Akşener HDP konusunda...

Yorum Yazın

Narin'in cansız bedeni bulundu: Vali Zorluoğlu'ndan açıklama
Kara Harp Okulu Bölük Komutanı Binbaşı M. TSK’dan istifa etti
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz
Metin Feyzioğlu'ndan Özgür Özel'e 'karşılama' yanıtı: 'Görmedim bile...'
Topaloğlu Vakfı'ndan Kültür ve Turizm Bakanına ziyaret
NBB KORE EKİBİ AFRİKA GÜNÜ SEMİNERİNDE
Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar