Euroleague'de Anadolu Efes Armani Milan'ı mağlup etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Euroleague'de Anadolu Efes Armani Milan'ı mağlup etti
Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi.

Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu.

İLK PERİYOT

Karşılaşmaya iyi başlayan EA7 Emporio Armani Milan, boyalı alanda bulduğu sayılarla 2. dakikada 10-0 öne geçti. Hücumda dağınık bir görüntü ortaya koyan ve ilk 6 dakikayı aşkın sürede sadece 5 sayı üreten Anadolu Efes karşısında Hickman ve Sanders ile skor bulan konuk ekip, 7. dakikada farkı 16 sayıya (5-21) çıkardı. Anadolu Efes sonradan oyuna dahil olan Heurtel ve Honeycutt'un basketleriyle farkı kapatmaya çalışırken, konuk ekip ilk periyodu 27-15 üstün geçti.

İKİNCİ PERİYOT

İkinci periyoda da etkili başlayan İtalyan ekibi, yaptığı hücumları istediği gibi değerlendiremeyen Anadolu Efes karşısında Dragic, Raduljica ve Sanders ile sayı üretmeye devam etti ve 16. dakikada farkı 19 sayıya (27-46) kadar çıkardı. Lacivert-beyazlı takım, Granger, Kirk ve Heurtel'in basketleriyle dönüş yapmaya çalışırken, EA7 Emporio Armani Milan soyunma odasına da 54-40 üstün gitti.

ÜÇÜNCÜ PERİYOT

Müsabakanın ikinci yarısına Brown, Cedi Osman ve Granger'in basketleriyle başlayan Anadolu Efes, 23. dakikada farkı 9 sayıya (50-59) indirdi. Taraftarının da desteğiyle baskılı bir mücadele sergileyen lacivert-beyazlı ekip, dış atışlarda Honeycutt ve Thomas ile bulduğu sayılarla farkı hızla eritmeye başladı ve son çeyreğe 5 sayı (69-74) geride girdi.

SON PERİYOT

Son periyoda Thomas ve Doğuş Balbay'ın basketleriyle başlayan Anadolu Efes, 31. dakikada skoru eşitledi: 74-74. Daha sonra kritik top kayıpları yapan lacivert-beyazlı takım karşısında üstünlüğü tekrar eline geçiren EA7 Emporio Armani Milan, son 3 dakikaya 85-80 önde girdi. Bitime 1 dakika 46 saniye kala Heurtel'in sayılarıyla tekrar skoru eşitleyen (85-85) Anadolu Efes, Doğuş Balbay'ın smacıyla son dakikaya girilirken 87-85 öne geçti. Son dakikadaki taktik faullerde rakibine üstünlüğünü kabul ettiren lacivert-beyazlı ekip, karşılaşmadan 90-86 galip ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burak Yılmaz'dan Mehmet Ekici'ye gel çağrısıÖnceki Haber

Burak Yılmaz'dan Mehmet Ekici'ye gel çağ...

Kremlin: Koordinatları Türkiye'den aldıkSonraki Haber

Kremlin: Koordinatları Türkiye'den aldık

Yorum Yazın

Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar