Evlatlık Enes Kanter teröristbaşı Gülen'i aklamaya çalıştı! 15 Temmuz gecesi ağlamış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evlatlık Enes Kanter teröristbaşı Gülen'i aklamaya çalıştı! 15 Temmuz gecesi ağlamış
FETÖ tarafından 15 Temmuz’da İstanbul’da düzenlenen hain darbe girişimi sonrası ABD’nin Pensilvanya eyaletinde saklanan Fethullah Gülen kendini aklamaya çalışıyor. Gülen’in manevi oğlu Enes Kanter, Alman televizyonuna yaptığı açıklamalarda Gülen’in 15 Temmuz tarihinde yapılan darbe girişimden o gece haberi olduğunu söyledi. Hainlerin darbe girişimine kalkıştığı 15 Temmuz gecesi Gülen'in yanında olduğunu, FETÖ elebaşının o gece Türkiye için dua edip ağladığını iddia etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden yıllar geçti. ABD'ye kaçan hainlerin, o geceye ilişkin pişkin açıklamaları devam ediyor. Son olarak her fırsatta Türkiye'ye karşı karalama kampanyalarına dahil olan terör elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, Almanya'daki Frankfurt Kitap Fuarı'na katıldı. Burada bir Alman televizyonuna konuşan Kanter, 15 Temmuz gecesine ilişkin gülünç açıklamalarda bulundu.

Enes Kanter Türkiye düşmanlığına devam ediyor » FETÖ Gerçekleri

"DARBEDEN O GECE HABERİ OLDU"

Hain FETÖ'cü, o gece Fetullah Gülen'in yanında olduğunu ve Gülen'in darbeden o gece haberi olduğunu söyledi. Türkiye için hep birlikte dua ettiklerini söyleyen Kanter, "Birçoğunun bilmediği bir şey var. Darbe gecesi Sayın Gülen'in yanındaydım. Antrenmandan sonra onu ziyarete gittim ve yanına oturdum. Bir takipçisi kendisine bir iPad getirerek darbe girişimini haber verdi. Gülen inanmak istemedi. Tepkisini yakından izledim.

"GÜLEN O GECE AĞLADI"

Öğrencilerinden birini, tanıdığı herkesi araması için görevlendirdi. Hepsinin Türkiye için dua etmesini istedi. Biz de Türkiye için dua ettik. Gülen o gece ağladı." diye konuştu.

KANTER SUÇLU PSİKOLOJİSİ İLE KONUŞTU

Kanter, kendisine yöneltilen "Geçen yıldan beri ABD vatandaşısınız. Bugün kendinizi güvende hissediyor musunuz?" sorusuna ise şu şekilde cevap verdi:

"Dünyanın 26 ülkesine tekrar seyahat edebilirim. Sadece 26 çünkü Erdoğan'ın uzun kolu dünyanın birçok ülkesine uzanıyor. Türkiye Cumhurbaşkanı, gelişmekte olan ülkelerdeki hükümetlerle birlikte çalışıyor ve bu ülkelerden düşman olarak gördüğü insanları kaçırabilmek için onlara büyük meblağlarda para teklif ediyor. Bu neredeyse Endonezya'da başıma geliyordu."

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, görevinden istifa ettiÖnceki Haber

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, g...

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iftirasına sert tepki: İspat etmezsen namertsinSonraki Haber

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kılıçdaroğlu'n...

Yorum Yazın

Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar