FETÖ ağzıyla konuşan pişkin CHP’li Akaydın yine “tiyatro” dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
15 Temmuz FETÖ darbe girişimine “tiyatro” diyen, F 16’lar niye tam isabet ettiremedi diyerek 15 Temmuz ihanetini sulandırmaya çalışan, “250 şehidin katili devlettir” diyerek FETÖ’yü aklamaya çalışan CHP’li Mustafa Akaydın bugün yeni bir açıklamada bulunarak sözlerinin arkasında olduğunu söyledi ve ekledi “Bu darbe teşebbüsünün tiyatro tarafı var”. Saçmalıklarına bir yenisini ekleyen Akaydın bu kez halkı sokağa davet ederek darbeyi engelleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi.

15 Temmuz şehitleri hakkında saygısız cümleler sarfeden CHP'li Mustafa Akaydın dün ortaya çıkarılan skandal açıklamasının ardından bugün yeni bir açıklama yaparak "sözlerimin arkasındayım, 15 Temmuz'un tiyatro tarafı vardır" dedi.

 

FETÖ’yü akladı, 15 Temmuz şehitlerine dil uzattı!

 

"SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM 15 TEMMUZ'UN TİYATRO TARAFI VAR"

15 Temmuz FETÖ darbe girişimine "tiyatro" diyen, F 16'lar niye tam isabet ettiremedi diyerek 15 Temmuz ihanetini sulandırmaya çalışan, "250 şehidin katili devlettir" diyerek, FETÖ'yü aklamaya çalışan CHP'li Mustafa Akaydın bugün yeni bir açıklamada bulunarak sözlerinin arkasında olduğunu söyledi ve ekledi "Bu darbe teşebbüsünün tiyatro tarafı var"

 

"250 KİŞİNİN KATİLİ DEVLETTİR" İFTİRASI

249 şehit ve 2100 yaralıya rağmen 15 Temmuz FETÖ darbe girişimine tiyatro diyerek şehitlerimizin hatırasına büyük saygısızlık yapan ve "250 kişinin katili devlettir" diyen Akaydın, halkı sokağa davet ederek darbeyi engelleyen Cumhurbaşkan'nı eleştirdi.

 

BU KEZ SOKAĞA ÇIKARAK DARBEYİ ENGELLEYEN HALKI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I SUÇLADI

15 Temmuz gecesi canı pahasına darbeyi engelleyen, vatanını FETÖ'cü alçaklara karşı koruyan halkı ve halkı ülkesine sahip çıkması için sokağa davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayan Mustafa Akaydın " O insanları neden sokağa sürdünüz" diyerek FETÖ ağzı ile konuşmaya devam etti.

 

İşte Akaydın'ın o skandal sözleri:

"Açıklanmaya muhtaç tarafları var. O gece Boğaz Köprüsü'nde silahlı bir güç var. Bu gücün karşısına halkı niye yönlendiriyorsun? Silahlı Kuvvetler bir kalkışma yapıyorsa polis gücü var. 250 bin kişilik polis ordusu var. Üstelik son yıllarda bazı özel nedenlerle oldukça ağır silahlarla donanmış polis gücü var. Bu polis gücünü sahaya sürmüyorsun masum insanlara diyorsun ki 'Gidin direnin'. Bu insanlar orada da şehit oluyorlar. Bunun hesabının sorulması lazım. Benim söylediğim bu. Benim söylediğim 15 Temmuz'u hafife almak değil. Bir darbe teşebbüsü var; fakat bunun sorgulanması lazım"


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
79 bin liraya ev 35 bine işyeri .Önceki Haber

79 bin liraya ev 35 bine işyeri .

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yazıklar olsun sana KılıçdaroğluSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yazıklar olsun sa...

Yorum Yazın

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik hakkında soruşturma
Manavgat Belediyesi'nde rüşvet alırken suçüstü yakalanan şüpheli itirafçı oldu
MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar