FETÖ tetikçisi Emre Uslu'dan Türkiye'ye 'uluslararası müdahale' tehdidi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Firari FETÖ tetikçisi Emre Uslu, alçak bir paylaşıma imza attı. FETÖ'cü Uslu, yayınladığı video da Türkiye'ye uluslararası bir müdahalenin olacağını ima etti. "Azrail yardımcımız olsun" diyen Emre Uslu'nun bu sözleri "İtin duası kabul olsaydı, gökten kemik yağardı" atasözünü hatırlattı.

Türkiye'yi uluslararası müdahale ile tehdit eden Emre Uslu, paylaşımında "Erdoğan'n yaptığı izlediği politikalar nedeniyle Erdoğan uluslararası müdahaleyi sanki zorluyor gibi bir söz konusu. Türkiye'ye uluslararası müdahaleye açık hale getiriyor diye düşünmeden edemiyorum." ifadelerini kullandı. 

Sözleri atasözünü hatırlattı

Paylaşımda "Azrail yardım etsin ne diyeyim" diyen Emre Uslu'nun bu sözleri "İtin duası kabul olsaydı, gökten kemik yağardı" atasözünü hatırlattı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İBB’deki CHP’li üyelerin tamamı Kanal İstanbul lehine oy vermiş! Muhalefetken ‘evet’, iktidarken ‘hayır’Önceki Haber

İBB’deki CHP’li üyelerin tamamı Kanal İs...

Fuat Oktay: İstemezükçülere rağmen hepsini tamamladık, bunu da yapıp bitireceğizSonraki Haber

Fuat Oktay: İstemezükçülere rağmen hepsi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar