FETÖ'cü Selahaddin Gülen MİT operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FETÖ'cü Selahaddin Gülen MİT operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirildi
FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen'in yeğeni ve örgütün yayın organı STV'nin ağlak ekran yüzü Kemal Gülen'in de kardeşi olan ve hakkında "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yurt dışında gerçekleştirilen bir operasyon sonucu yakalanarak Türkiye’ye getirildi. Öte yandan FETO'nun sağ kolu Cevdet Türkyolu’nun da kayınbiraderi olan Selahaddin Gülen'in seks turizmi için gittiği bir Uzakdoğu ülkesinden paketlendiği gelen kulis bilgileri arasında. Gülen'in, küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı suçundan da hakkında yakalama kararı bulunuyordu.

MİT'ten müthiş operasyon: Türkiye'ye getirildi!

FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in akrabası Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY'nin sözde ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle akrabalık bağı olan Selahaddin Gülen'in, örgüt elebaşının talimatı üzerine FETÖ'nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

 

Hakkında "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen'in örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumlularıyla da ilişkili olduğu belirlendi.

UZAK DOĞU ÜLKESİNDE SEKS TURİZMİ!
Öte yandan gelen kulis bilgilerine göre FETÖ'nün pedofili üyesi Selahaddin Gülen'in seks turizmi için gittiği bir Uzakdoğu ülkesinden paketlendiği belirtiliyor. Selahaddin Gülen, MİT tarafından yakalanılarak yurt dışında yapılan operasyonla Türkiye'ye getirildi.

KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN ARANIYORDU
Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı suçundan da hakkında yakalama kararı bulunan Selahaddin Gülen'in örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in talimatı ve örgüt mahrem yapılanmasının yardımıyla ile Türkiye'den yurtdışına kaçtığı öğrenildi.

MİT elebaşının akrabasını yurt dışından paketledi

BAŞKAN ERDOĞAN ÖNEMLİ BİR İSMİN YAKALANDIĞINI DUYURMUŞTU
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde kritik bir FETÖ'cünün yakalandığının müjdesini vermişti. Erdoğan, "Biz bugüne kadar çok Nurettin Sofi'ler öldürdük. Hedefimiz şu an kandil, orayı da çökertmemiz lazım. Rastgele bir yönetim yok ne yaptığını bilen, attığı adımı bilen, bu olanlama ile yürüyen bir Türkiye Cumhuriyeti var. Bunu da sürdüreceğiz. Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını da yapacağız." demişti.

 



FETÖ'NÜN SÜMÜKLÜSÜNÜN KARDEŞİ
MİT operasyonuyla Türkiye'ye paketlenen Selahaddin Gülen, aynı zamanda FETÖ'nün ekran yüzü olarak bilinen ağlak Kemal Gülen'in de kardeşi.



FETÖ'NÜN SAĞL KOLUNUN KAYINBİRADERİ
FETÖ/PDY'nin mahrem yapılanmaları ile örgüt elebaşı arasındaki irtibatı sağlayan ve Fetullah Gülen'in sözde özel kalemi Cevdet Türkyolu'nun kayın biraderi olan zanlının, örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumluları ile ilişkili olduğu öğrenildi.

 

MİT ten FETÖ operasyonu: Selahaddin Gülen Türkiye ye getirildi #1

FETÖ'cü Kemal Gülen, uzun zamandır sosyal medyadan algı yaparak yaparak kardeşini aklamaya çalışıyordu. Gülen, Twitter'dan "Hükümete yakın gazetelerde çıkan haberlere göre kardeşim Selahattin Gülen Kenya'dan kaçırılarak Türkiye'ye getirilmiş. Can güvenliğinden endişe ediyorum. Bunu soruşturacak bir yetkili yok mu?" paylaşımında bulunmuştu.

 



Gülen, "Bir kez daha ifade edeyim ki, Türkiyenin suçlamalarını dinleyen Kenya ilk derece mahkemesi ve yüksek mahkeme delilleri yetersiz buldu ve iade edilmemesine karar verdi. Tarafsız ve bağımsız yargı Selahaddin'i temize çıkarttı. Daha ne istiyorsunuz. Sırf imaj uğruna onu kaçırdınız." şeklindeki paylaşıyla da "tarafsız ve bağımsız Kenya yargısının" FETÖ'cü kardeşini temize çıkardığını iddia etmişti.

 

Kaynak:enson haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçim yasasında değişiklik: Milletvekili transferinin önüne geçiliyorÖnceki Haber

Seçim yasasında değişiklik: Milletvekili...

Sedat Avni kabak tadı verdiSonraki Haber

Sedat Avni kabak tadı verdi

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar