FETÖ'cüler yazdı! Öztrak oynadı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmir depreminin ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan da incelemelerde bulunmak üzere İzmir'e gitti. Erdoğan'ın İzmir'deki ziyareti ise FETÖ'cü hesaplar tarafından çirkin bir montajla servis edildi. Bu hesaplar sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rıza Bey Apartmanı'nın enkaz alanına gittiği videoya müzik montajlayarak paylaştı. Kısa süre içerisinde bu iddianın gerçeği yansıtmadığı haber ajanslarının görüntüleri ile kanıtlansa da CHP'de bu yalana alıcı çıktı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, montajlanmmış videoyu örnek vererek kurgu video üzerinden Başkan Erdoğan'ı hedef aldı.

Son dakika... CHP Sözcüsü Faik Öztrak koronavirüse yakalandı - Son Dakika Haberleri İnternet

Türkiye, İzmir'de yaşanan depremin acısını yaşarken, CHP'den tepki çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda müzik çaldırdığını iddia etti. Öztrak'ın açıklamalarını Cumhuriyet gazetesi, "Öztrak'tan Erdoğan'a: Bebekler enkaz altındayken müzik çaldırıyor" başlığıyla verdi.

CHP'li Öztrak'ın iddiasının yalan olduğu çok kısa sürede ortaya çıkarken, kurgu video üzerinden hiç araştırma yapılmadan böyle açıklama yapılmasına sosyal medyada birçok kullanıcı tepki gösterdi.



FETÖ'NÜN KURGUSU!

CHP'li Faik Öztrak'ın iddiasına delil olarak gösterdiği video, FETÖ'cü sosyal medya hesapları tarafından kurgulanarak paylaşmıştı.

FETÖ'ye ait bazı hesaplar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rıza Bey Apartmanı'nın enkaz alanına gittiği anlara ait görüntüleri müzik ekleyerek yayına sürmüştü. Ancak kısa süre sonra o anların haber ajansları tarafından yayınlanan görüntüleri ortaya çıkmıştı.

MEHMET MUŞ'TAN TEPKİ!

AK Parti Grupbaşkanvekii Mehmet Muş bu çirkin iftiraya CHP'nin sahip çıkmasına tepki göstererek "CHP sözcüsü utanmadan, sıkılmadan, hiç yüzü kızarmadan yalan söylüyor. Cumhurbaşkanımızın İzmir'e müzikle giriş yaptığı iddiası külliyen yalandır. Bunlar FETÖ taktiği uygulayan ahlak yoksunlarıdır! Cumhurbaşkanımızın insani hassasiyetinin milyonda biri bu müfterilerde yoktur." dedi.

Kaynak:beyaz gazete


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
O isimlerin dokunulmazlık dosyaları! Meclis Başkanlığı'nda!Önceki Haber

O isimlerin dokunulmazlık dosyaları! Mec...

Metiner'den sert çıkış: Senin gibi bir müptezeli YÖK Başkanı yaptık ya...Sonraki Haber

Metiner'den sert çıkış: Senin gibi bir m...

Yorum Yazın

Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar