Geziciler kafayı çıkarttı: Tolga Çevik meşrebinin gereğini yapıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geziciler kafayı çıkarttı: Tolga Çevik meşrebinin gereğini yapıyor
Tolga Çevik’in sosyal medyadan yaptığı, “Bence haklılar. Oylar tekrar sayılmalı,hatta Katarlılar saymalı, Suudiler onaylamalı, Suriyeliler alkışlamalı. Sonuçta İstanbul’da bizlerden fazla mülkleri var…” paylaşımı büyük tepki çekti. Tiyatro Oyuncusu Ahmet Yenilmez, Çevik'in bu paylaşımını sitemize değerlendirdi.

Geziciler kafayı çıkarttı: Tolga Çevik meşrebinin gereğini yapıyor

TV programcısı ve komedi oyuncusu Tolga Çevik’in Twitter gönderisinde paylaştığı, “Bence haklılar. Oylar tekrar sayılmalı,hatta Katarlılar saymalı, Suudiler onaylamalı, Suriyeliler alkışlamalı. Sonuçta İstanbul’da bizlerden fazla mülkleri var…” şeklindeki ırkçı nefret söylemi yoğun tepki çekti. Yeniakit.com.tr’ye konuşan isimler, sol ideolojiye mensup sözde sanatçıların meşreplerinin gereğini yaptıklarını belirterek, bu tür isimlerin neden hala el üstünde tutulduklarının sorgulanması gerektiğini söylediler.

Ahmet Yenilmez ile ilgili görsel sonucu

Niye şaşırıyoruz ki, adamlar meşrebinin gereğini yapıyor

Sol zihniyetin temsilcisi olduklarını her fırsatta gösteren sanatçı tayfasının tavır ve duruşlarında şaşırılacak bir yön görmediğini belirten Ahmet Yenilmez, “Kimdir Tolga Çevik? Cem Yılmaz’ın kayınbiraderi. Tolga Çevik ve benzerleri yapması gerekeni yapıyor. Olağan dışı birşey yapmıyorlar yani. Tıpkı CHP’li Bolu Belediye Başkanının da olağan dışı birşey yapmadığı gibi. Bolu Belediye Başkanı’ndan şunu mu bekliyorduk; ‘Suriyeliler bizim kardeşimiz. Tarihi bağlarımız var. Ben bu kardeşlerime daha iyi hizmet edeceğim.’ Tolga Çevik çıkıp da ‘İmamoğlu hukuka saygısızlık yapıyor. Her seçimde CHP sandıklara itiraz ediyordu. Ak Parti’nin de bu hakkı vardır. Sayın İmamoğlu, şaibe iddiaları sonuçlanmadan o koltukta nasıl oturacaksın’ mı diyecekti. Bunu Tolga Çevikten demesi ni mi bekliyorduk. Yani tez elden Cumhur ittifakının şapkasını koyup düşünmesi gerekiyor.” dedi.

Tolga Çevik'ten AK Parti'nin itirazlarına tepki çeken yorum!

Milletin değerlerine sövenler baş tacı ediliyor

Tiyatro Oyuncusu Ahmet Yenilmez, Gezi olaylarına destek veren isimlerin CHP tarafından her zaman korunup kollandığına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Demet Akalın ‘Suriyeliler evine dönsün’ diye twit atarken kendisine Üsküdar’da konser verdirenler kimlerdi? Tolga Çevik’i meşhur eden dizilerini satın alan kanal hangi kanaldı? Bize ‘yobaz, provokatör’ denilerek ambargo uygulanırken, biz dışlanırken, bu tiplere her türlü imkanı sağlayan kimlerdi? TRT’de yayınlanan bir dizide Gezici isimlere başrol oyunculuğu veren kimlerdi? Levent Üzümcü şu anda Şişli’den 5. sıra belediye meclis üyesi. Şişli’de ya başkan yardımcısı ya da İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Kültür Daire Başkanı yapılacak. İstanbul’un kültür bütçesini bu isimler hazırlayacak. Şehir tiyatrolarında kaidelere uymadığı için sözleşmesi yenilenmeyen bir isimdi Levent Üzümcü. Ak Parti belediye meclisinde bunun karşısına kimi dikecek. Ak Parti’nin görüşünde bir tane sanatçı yok muydu aday gösterecek. Tolga Çevik’in tek kişilik gösterisi merkez medya kanallarında gösterilirken kendi camiamızın sanatçıları niye sorulmuyor. Tolga Çevik’ten daha tehlikeli birşey var. Son seçimlerde hem İP listelerinden hem CHP listelerinden sanatçılar aday yapıldı. İmamoğlu seçimi alırsa bundan sonra İstanbul’da sanat etkinliklerine bunlar karar verecek. Yani milletin değerlerine sövenler baş tacı ediliyor.”

Hedef 2023 ama kültür işleri CHP’de

Gezi olaylarında ‘sanatçı’ adı altında provokatif eylemlere imza atan Levent Üzümcü’ye CHP zihniyetinin sahip çıktığını anımsatan Yenilmez, “Kamuoyunda Levent Üzümcü’yü bakın nasıl perdelediler. Yarın birgün Levent Üzümcü toplumu provoke ederken karşısında laf söyleyecek biri yok. Hedef 2023 diyoruz ama güncel duruma bakınca çok büyük tehlikeler bekliyor bizi. Hedef 2023 kapsamında önemli tarihsel etkinliklere imza atılacak. Ama İstanbul CHP’de ve bütün bu etkinliklere CHP karar verecek, Levent Üzümcü gibi Geziciler karar verecek. Bir de ittifak yapılan HDP’yi düşünün. Açık hava konserlerini düşünüyorum, şehir tiyatrolarını düşünüyorum. Allah bu millete acısın. Her türlü provokasyonu bekliyorum.” şeklinde konuştu.

15 Temmuz’da ses çıkarmayan ABD elemanı

Gazeteci Yazar Fatih Tezcan, eşcinselliği meşrulaştıran gösterileriyle Tolga Çevik’in emperyalist emellere hizmet ettiğini belirterek, “Gezi olayları başladığı gün Reina’da otururken ‘gün bugündür, çıkıp şunlara haddini bildirelim’ diyen bir isim. Kız çocuklarına el kadar etekleri giydirip milletin önüne çıkaran ve bunu da gösteri olarak sunan birisi. Kendisini izleyen Türk vatandaşları katledilirken 15 Temmuz’da tek twit atma ihtiyacı hissetmemiştir. Konu ABD’nin Türkiye’deki son elemanlarından İmamoğlu olunca bir anda klavyeye sarılmaları, patronlarının bilet satın alan izleyicileri değil kendilerini sıfırdan bu noktalara getiren emperyalist odaklar olduğunu ortaya koymuştur. İstanbul seçimlerinde oy hırsızlığı yapıldığı alenen ortaya çıkmışken, gerçek sanatçıların adaletin yanında durmaları beklenir ama Gezici tiplerin nerede durdukları ve kimden yana oldukları tavırlarıyla net şekilde ortadadır.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rusya'dan Türkiye ile ortak helikopter üretimi sinyali!Önceki Haber

Rusya'dan Türkiye ile ortak helikopter ü...

İmamoğlu Gezi döneminde bakın neler neler yapmış!Sonraki Haber

İmamoğlu Gezi döneminde bakın neler nele...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar