Güvenlik Uzmanı Mete Yarar'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Karar senin çok üstünde bir karardır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun skandal "Şehitler tepesi boş kalacak" sözlerine sert çıkarak, "Karar senin çok üstünde bir karardır." dedi.

Mete Yarar ile ilgili görsel sonucu

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fütursuzca sarf ettiği “Şehitler tepesi boş kalacak” sözlerine tepki gösterdi.

Ülke TV yayınına katılan Yarar, Kılıçdaroğlu’nun "Şehitler tepesi boş kalacak" sözlerine, "O şehitler tepesinin boş kalıp kalmamasıyla ilgili karar senin çok üstünde bir karardır." cevabını verdi.

"Karar senin çok üstünde bir karardır"

Mete Yarar şöyle konuştu: Sen savaş çıkartmamak için elinden geleni yaparsın ama sana birisi savaş ilan edebilir. Sen hiç savaş çıkartmazsın Türkiye’de bir iç ayaklanma çıkabilir. Sen hiç savaşla ilgili bir mevzuya girmezsin, İdlib’e bulaşmazsın terör faaliyetlerinde her gün yüzlerce şehit verebilirsin. O şehitler tepesinin boş kalıp kalmamasıyla ilgili karar senin çok üstünde bir karardır.

"İnançlı bir insan bu sözleri söyleyemez"

Yarar, bu tartışmanın ilk gündeme düştüğünde şok geçirdiğini ve şehitler tepesi tartışmasının bizim toplumumuzun anlayacağı bir tartışma olmadığını söyledi.

İnançlı bir insanın bu sözleri söyleyemeyeceğini belirten Mete Yarar, ilk duyduğunda Kemal Kılıçdaroğlu’nun dili sürçmüştür diye düşündüğünü belirtti. O mertebenin, o şehadetin kararının, iradesinin bizim elimizde olmadığını söyleyen Yarar, bu tartışmanın buralara kadar gelmiş olmasının bile yanlış olduğunu söyledi.

"Görev yapanları ve şehit ailelerini yaralar"

Yarar, şehitlik mertebesinin herkese nasip olmayacağını, şehit olmak için cepheden cepheye gidip ama şehitlik nasip olmayan binlerce kişi olduğunu söyledi.

Yaşanan bu tartışmanın görev yapan güvenlik güçlerini ve şehit ailelerini çok yaralayacağını belirten Yarar, bizim inancımızda makamların tartışmaya açık olmadığını ve insanların bu sözü kötü niyetle söylemediğini, iyi niyetli yaklaştığını söyleyerek sözlerini tamamladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'den ihraç edilen vekil Ali Babacan ile ilgili kararını duyurduÖnceki Haber

MHP'den ihraç edilen vekil Ali Babacan i...

Selçuk Mızraklı'ya hapis cezası!Sonraki Haber

Selçuk Mızraklı'ya hapis cezası!

Yorum Yazın

Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı
İBB'deki rüşvet çarkı böyle gözler önüne serildi! İşte para destelerinin sayıldığı anlar
SON DAKİKA! Toplu sözleşmede hükümetin memurlara teklifi belli oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar