Hain karanlık odaya kilit

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hain karanlık odaya kilit
Libya’da operasyon yürüten şehit MİT mensubu ile ailesini ifşa eden ve günlerdir haberi yayından kaldırmayarak ihaneti sürdüren Odatv sitesine kilit vuruldu. Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve muhabiri Hülya Kılınç’ın tutuklandığı skandalla ilgili alınan kararla, Odatv’nin son kahpeliği yanına kâr kalmamış oldu.

Hain karanlık odaya kilit

MİT Kanunu gereği kimlik bilgileri gizli kalması gereken şehitlerimizle ilgili İyi Parti ile birlikte kalleşçe bir operasyona imza atan Odatv internet sitesine erişim engellendi. MİT ihaneti yanına kâr kalmayan Karanlık Oda, geride binlerce iftira içeren haber bıraktı.

Son ihaneti sonu oldu

Libya’da operasyon yürüten şehit MİT mensubu ile ailesini ifşa eden ve günlerdir haberi yayından kaldırmayarak ihaneti sürdüren Odatv sitesine kilit vuruldu. BTK, MİT ihaneti gerekçesiyle 05/03/2020 tarihi itibariyle Odatv’ye erişim engeli getirdi. Genel Yayın Yönetmeni Barış PehlivanHaber Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabiri Hülya Kılınç’ın tutuklandığı skandalla ilgili Odatv’nin son kahpeliği yanına kâr kalmamış oldu. Sözcü yazarı Soner Yalçın tarafından yayın hayatına sokulduğu günden bu yana fitne yuvası olarak öne çıkan Odatv, operasyonel haberleriyle muhafazakar ve milliyetçi kesime sürekli kin kustu, iftira üzerine iftira attı.

Haber Müdürümüz Murat Alan’ın saldırıya uğradığı olayın tetikleyicisi olan Odatv, FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe kalkışması sürecinde internete servis ettiği montajlı ses kasetlerini aynen yayınladı. Türkiye’ye hasım çizgide yayın yapan Odatv; dindar eğitimcileri fotomontajlı görüntülerle hedef gösterdi, TSK’nın komuta kademesindeki isimler aleyhine tuhaf yayınlara imza attı, yerli ve milli her gelişmeyi kötüledi, Siyonist yazarı Rafael Sadi üzerinden İsrail propagandası yaptı. Türkiye’deki dini hayata adeta savaş açan Karanlık Oda, tüm cemaatleri töhmet altında bırakan haberleriyle Müslümanlarla savaştı, namaz kılan öğrencileri terörist gibi lanse edecek kadar alçaklaştı.

Barış Pehlivan tutuklandı

Alan’ı hedef göstererek şiddeti körüklediler

İslam düşmanlığıyla bilinen Odatv ve avanesi, Akit Gazetesi Haber Müdürü ve Yayın Kurulu Üyesi Murat Alan’ın darbeciler için söylediği sözlerini çarpıttı. Murat Alan’ın milli iradeye parmak sallayan darbeci generaller için söylediği ifadeleri saptırarak “TSK generallerine” söylenmiş gibi algı oluşturmaya çalışan Odatv, Baykal’ın zina kasetini de Alan’ın yayınladığı yalanını attı. Karanlık Oda’nın manipülatif haberleriyle hedef gösterilen Alan, oğluyla birlikte Cuma namazına giderken bir grup vandalın saldırısına uğradı.

ODA TV hakkında flaş karar: Erişim engellendi!.

Fetö’nün montajlı ses kasetlerini yayınladılar

FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe operasyonları sürecinde aparat olarak kullanılan Odatv, paralel yapının servis ettiği hemen hemen tüm montajlı ses kasetlerini yayınladı. Odatv, “Başbakan’ın çok konuşulacak ses kaydı ortaya çıktı”, “Erdoğan’ın çok konuşulacak ses kaydı ortaya çıktı, Kadir Topbaş’ı arayıp ne talimatlar verdi”, “Bilal Erdoğan’ın yeni ses kaydı ortaya çıktı”“Odatv o ses kaydının şifrelerini çözdü”, “Başbakan Erdoğan’ın bir ses kaydı daha ortaya çıktı – Milgem Projesi Koç’tan nasıl alındı”, “Erdoğan ailesinin yolsuzluk soruşturmasına giren şok ses kayıtları” gibi onlarca haberle FETÖ’nün 15 Temmuz darbesine giden kanlı yoluna hizmet etti.

İslam düşmanlarının karanlık oda’sı

İslam’a ve Müslümanlara kin kusan Odatv, hemen her gün bir İslamofobik habere yer verdi. Nureddin Yıldız, İhsan Şenocak, Cübbeli Ahmet Hoca, Ebubekir Sifil gibi isimlerin sohbet videolarını kesip kırparak algı operasyonu yapan Odatv, toplum nezdinde hocaların gözden düşürülmesi için her yolu denedi. Yıldız Hoca’nın fetvalarını, Şenocak Hoca’nın vaazlarını, Cübbeli Hoca’nın Müslümanları uyaran telkinlerini hep tepki doğuracak biçimde keserek yayınlayan Odatv, Türkiye’deki İslami her gelişmeye kin kustu.

Karanlık sitenin Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Haber Müdürü Barış Terkoğlu yazdıkları kitapta Polis Akademisi’nin mescidinde zikir çeken bir polisin fotoğraflarını yayınlayarak cemaatlerin İçişleri Bakanlığı’nda kadrolaştığını ileri sürdü. 28 Şubat’ın Kemalist baskıcı zihniyetini sürdüren karanlık odanın “Süleyman Soylu’yu istifa ettirecek görüntüler” başlığıyla yayınladığı skandal haber, İslamofobi örneği olarak kayıtlara geçti.

Namaz kılan öğrenciye terörist dediler!

Yalova’da ailelerin yoğun talebi üzerine ise “Dinimi Seviyorum, Öğreniyorum” sloganı ile anaokul öğrencilerine verilen dini eğitim Odatv tarafından hedef gösterildi. İstanbul Çekmeköy’de “Yedi Yaşındayım Namaza Başlıyorum” programı kapsamında 300 ilkokul öğrencisinin velileriyle birlikte camiye götürülmesi Odatv’yi gerdi.

Kur’an Nesli Platformu tarafından Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan Hz. Süleyman Camii yerleşkesinde düzenlenen Hayat Namazla Güzeldir etkinliğinde minik yavruların namaz sevgisini terörizmle özdeşleştiren Odatv, “Yıl: 2019 Yer: Türkiye” başlıklı haberinde, “Terör örgütü Hizbullah’ın siyasi kanadı HÜDA PAR’ın Güneydoğu’da düzenlediği ‘Hayat Namazla Güzeldir’ çalıştayı dün ve bugün gerçekleştirildi” şeklinde aşağılık ifadelere yer verildi.

Dinimizin değerlerine saldırdı

Kurban Bayramı ile ilgili açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet Kapukaya’nın alkol satışı yapılan yerlerden kurban alınmaması tavsiyesini de Odatv hedefe koydu. Provokatör Odatv, bir okulda öğretmenin öğrencilerine zemzem suyu içirmesini suç gibi göstermeye çalışarak “Skandal görüntüler Öğretmen ilkokul öğrencilerini kıbleye çevirdi ve sonra bakın ne yaptı” başlıklı haberiyle dinimizin değerlerine saldırdı.

İslam’a sarılan ünlülere çamur atma merkezi

Karanlık Oda TV, yaşadığı manevi dönüşümle tesettüre girerek hayatını İslam’a adayan ve Afrika’da yaptığı hayır işleriyle gönülleri fetheden oyuncu Gamze Özçelik’in geçmişindeki yanlış uygulamaları haberleştirerek, “Sizce hangi Gamze?” başlığıyla yayınladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Ege'den Yunanistan'a geçişlere izin verilmiyorÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Ege...

Payitaht Abdülhamid'de tüyleri diken diken eden Mescid-i Aksa sahnesiSonraki Haber

Payitaht Abdülhamid'de tüyleri diken dik...

Yorum Yazın

Narin'in cansız bedeni bulundu: Vali Zorluoğlu'ndan açıklama
Kara Harp Okulu Bölük Komutanı Binbaşı M. TSK’dan istifa etti
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz
Metin Feyzioğlu'ndan Özgür Özel'e 'karşılama' yanıtı: 'Görmedim bile...'
Topaloğlu Vakfı'ndan Kültür ve Turizm Bakanına ziyaret
NBB KORE EKİBİ AFRİKA GÜNÜ SEMİNERİNDE
Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar