Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'dan skandal sözler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP yandaşı Halk TV'nin sunucusu Ayşenur Arslan, Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında skandal ifadeler kullandı.

Ayşenur Arslan'dan Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında skandal sözler

CHP yandaşı Halk TV'nin sunucusu Ayşenur Arslan, Kuvayi Milliye'nin Kıbrıs versiyonu olan "Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı"nı (TMT) "illegal" ve "suikastçi" bir örgüt olarak tanımladı.

Resim

Arslan, yaptığı açıklamada, "Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı adada ve yakın hinterlandında suikastlarla bilinen bir illegal diyelim, yarı resmi bir oluşumdu" diyerek skandal ifadeler kullandı.

TRT Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Bilgin aslen nereli? TRT Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Bilgin aslen nereli?Doç. Dr. Oğuzhan Bilgin kimdir, kaç yaşında?

Ayşenur Arslan'ın skandal sözlerine çok sert cevap veren Akşam Yazarı Doç. Dr. Oğuzhan Bilgin, şunları kaydetti:

"Kıbrıs'ta Rumlar çoluk çocuk Türkleri katlederken, Türkleri savunmak için Adnan Menderes ve Fatin Rüştü Zorlu'nun silahlarını gönderdiği; Rauf Denktaş gibi mücahitlerin kahramanlık destanı olan Bozkurt amblemli Türk Mukavemet Teşkilatı gururumuzdur. Ona laf eden Türk düşmanıdır."

MHP'li Mevlüt Karakaya: Biz hükümetin ortağı değiliz

Arslan'ın sözlerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya da tepki gösterdi.

Karakaya yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ayşenur Aslan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatını (TMT) illegal, suikastçi bir örgüt olarak tanımlamıştır. TMT, Kuvayi Milliyenin Kıbrıs versiyonudur İhanetin geldiği noktaya bakın! Yazıklar olsun! Türk Milleti adına program sunucu ve Halk TV'den özür ve düzeltme bekliyoruz. Derhal"

 

Türk Mukavemet Teşkilatı'na (TMT) dil uzatan Ayşenur Arslan'a tepki yağıyor

Kıbrıs Türk halkını korumak için kurulan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alan Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'a tepki yağıyor. Konuyla ilgili harekete geçen RTÜK skandal sözlerle ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı için "Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı adada ve yakın hinterlandında suikastlarla bilinen bir illegal diyelim, yarı resmi bir oluşumdu" dedi.

ÖMER ÇELİK'TEN AYŞENUR ARSLAN'A SERT TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'nı (TMT) hedef alan 'illegal ve suikastçı bir örgüt' sözlerine sert şekilde tepki gösterdi. TMT'nin, EOKA’ya karşı şanlı direnişin odağı olduğunu vurgulayan Çelik, "EOKA adlı katliam şebekesinin varislerine karşı direniş ruhu aynı kararlılıktadır." dedi.

Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Türk Mukavemet Teşkilatı, Kıbrıs Türkü’nün katliam şebekesi olan EOKA’ya karşı şanlı direnişinin odağıdır. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. EOKA adlı katliam şebekesinin varislerine karşı direniş ruhu aynı kararlılıktadır... #TMTKuvayiMilliyedir

'Artık zamanıdır, bundan sonra toplu vursun yüreklerimiz.' diyerek, katliam şebekesi EOKA’ya karşı dünyanın en namuslu ve meşru mücadelesini veren Cumhurbaşkanımızın her fırsatta altını çizdiği gibi, Kıbrıs Türkü asla yalnız değildir ve yalnız kalmayacaktır. Bağımsız ve hür yaşayacaktır. EOKA adlı katliam şebekesi ve diğerleri, Kıbrıs Türkü’nün direniş iradesi karşısında her zaman yenilecektir."

RTÜK: İNCELEME BAŞLATILDI

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Halk TV’deki Ayşenur Arslan’ın sunduğu programda; Kıbrıs Türkünün onuru ve bağımsızlığı için mücadeleler veren Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik sözlerle ilgili inceleme başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğu Perinçek'ten CHP'nin 'cinsel yönelim' afişine eleştiriÖnceki Haber

Doğu Perinçek'ten CHP'nin 'cinsel yöneli...

Sultan 2. Abdulhamid Han vefatının sene-i devriyesinde anılacak! Program sabah namazında Ayasofya'da başlayacakSonraki Haber

Sultan 2. Abdulhamid Han vefatının sene-...

Yorum Yazın

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar