Her sandığa 9 müşahitle sıkı takip

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Her sandığa 9 müşahitle sıkı takip
İstanbul seçmeni yarın yeniden sandık başına gidecek. AK Parti teşkilatları seçim güvenliği için çalışmalarını son dakikaya kadar aralıksız sürdürecek.

31 Mart seçimleri ile ilgili görsel sonucu

31 Mart seçimlerinin iptaline neden olan oy hırsızlığının önüne geçmek için sandık görevlilerinin eğitimine ayrı bir önem verildi. Seçim günü her sandıkta üçü ana kademe, üçü kadın, üçü de gençlik kollarından olmak üzere toplam 9 müşahit görev yapacak. Müşahitler tecrübeli ve deneyimli isimler arasından belirlendi.

62 BİN GÖREVLİYE EĞİTIM
AK Parti, yedekler de dahil olmak üzere 62 bin sandık görevlisini belirledi ve onlara sandık başında neler yapacakları, oy sayım ve dökümü işlemlerinin nasıl yapıldığı, geçersiz oyların nasıl belirlendiği, oyların tutanaklara eksiksiz nasıl geçirileceği konularında eğitim verdi.

EN AZ 2 AVUKAT
AK Parti ayrıca her okulda en az 2 avukat görevlendirdi. Öte yandan AK Parti kaynakları, seçim kampanyasında ulaşılmadık seçmen kalmadığını özellikle daha önce sandığa gitmeyen seçmenlerin büyük bir bölümünün yapılan görüşmelerde ikna olduğunu belirtti. Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar verdiği 6 Mayıs'tan bu yana Cumhur İtitfakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, teşkilatlar, eski ve yeni milletvekilleri ile tam saha İstanbul'da çalışmalarını sürdürdü. Mahalle temsilcileri aracılığıyla vatandaşla bir araya gelindi. Yine İstanbul'daki hemşehri dernekleriyle buluşuldu. AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kapı kapı dolaşarak seçmenle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi, vatandaşların taleplerini not etti. Sandık bazlı yapılan çalışmada sandığa gitmeyen seçmenlerle birkaç defa yüz yüze görüşmeler yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşçiler CHP’nın kapısına dayandıÖnceki Haber

İşçiler CHP’nın kapısına dayandı

Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektronik ve beyaz eşyada taksit sayısı arttıSonraki Haber

Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektronik v...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar