İ.oğlu'nu Erdoğan'a benzetenlere en büyük dersi yine Erdoğan verdi! 'Bizim ayıracak vaktimiz yoktu'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığ depreminin ardından kayak tatiline giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hayat gelip geçiyor. 8 yaşındaki kızımın çocukluğunu ıskalayamam." demişti. İmamoğlu'nu davası olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzeterek, 2023 yılında Cumhurbaşkanı seçileceğine ilişkin gülünç söylemlerde bulunanlara, Erdoğan'ın yıllar önce katıldığı bir yayında çocuklarıyla ilgili gözyaşlarıyla anlattığı bir hatırası en büyük ders oldu.

erdoğan'ın gözyaşları ile ilgili görsel sonucu

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nin ardından oyların yeniden sayılması üzerine 'İstanbul'un kaybedek bir dakikası bile yok' diyen Ekrem İmamoğlu, yenilenen ve 23 Haziran'da gerçekleşen seçimlerin ardından gerçek yüzünü göstermişti.

 

23 Haziran öncesinde muhafazakâr-mütedeyyin vatandaşlara şirin görünmeye çalışarak camii camii gezen, dindar insanların oyunu almak için iftar programlarını kaçırmayan, Eyüp Sultan Camii'nde Yasin-i Şerif bile okuyan Ekrem İmamoğlu,

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından tatillere doyamadı. 

23 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen ve seçimlerin hemen ardından tatile çıkan İmamoğlu, soluğu Bodrum'da almıştı.

İBB Başkanlığına seçildiği günden bu yana yurt içi ve yurt dışında gittiği tatillere doyamayan İmamoğlu, 24 Ocak'ta meydana gelen Elazığ depreminin ardından bölgeye adeta geçerken uğramış, hemen ardından Erzurum'a kayak tatili yapmaya gitmişti.

Gelen tepkiler üzerine kayak tatilini savunan İmamoğlu, "Hayat gelip geçiyor. 8 yaşındaki kızımın çocukluğunu ıskalayamam. O çocuğun ruhunda bu eksikliği yaşatan baba olmak istemem" demişti.

Gelen tepkiler üzerine Twitter'dan paylaşımda bulunan İmamoğlu, "Yarıyıl tatili nedeniyle çocuklarım ve eşim ile birlikte dünya güzeli Erzurum'u hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı. #Erzurum" ifadelerini kullanmıştı.

İ.oğlu'ndan

Erdoğan yıllar önce canlı yayında gözyaşlarıyla anlatmıştı

İmamoğlu'nu sokaklardan gelen gerçek bir hikâyesi ve davası olan Recep Tayyip Erdoğan'a benzetenlere en büyük dersi Erdoğan yıllar önce verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde katıldığı bir canlı yayında söylediği sözler, göreve gelmeden önce 'İstanbul'un kaybedecek bir dakikası yok' diyen Ekrem İmamoğlu'nun yüzünde tokat gibi patlıyor.

Erdoğan, 2013 yılında Ülke TV ekranlarında katıldığı bir canlı yayında, Mısır'da Rabiatü'l Adeviyye Meydanı'nda darbeci askerlerce şehit edilen ve ülkedeki direnişin sembolü olan 17 yaşındaki Esma'nın babasının yazdığı mektubun katıldığı canlı yayında okunmasıyla gözyaşlarına hakim olamamış ve kendi çocuklarıyla ilgili bir hatırasını anlatmıştı.

Erdoğan, Esma'nın babasının mektubunun kendi çocuklarını hatırlattığını belirterek, "Geceleri evlere tabii geç geliyorduk.Bir gece, kızım da odamızın kapısına bir pusula asmıştı. 'Bir geceni de bize ayır' demişti. Bizim ayıracak vaktimiz yoktu. Bulunduğumuz hareket içinde tabii koşturuyorduk, geceleri eve gelişimiz 1-2. Tabii geldiğimde çocuklarım uyuyordu." ifadelerini kullanmıştı.

Cüneyt Özdemir’den Ekrem İmamoğlu ile ilgili olay sözler

Kılıçdaroğlu günler sonra açıklama yaptı

Ekrem İmamoğlu'nun kayak tatilini görmezden gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sessizliğini günler sonra bozdu.

Dün bir radyo programına konuk olan Kılıçdaroğlu, "Tatil demek ne kadar doğru bilmiyorum ama çocukları orada. Onları alıp birlikte İstanbul'a geldiler. Bu tür konularda biraz daha duyarlı olmak gerekiyor" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakanlık duyurdu: Gri listedeki terörist öldürüldüÖnceki Haber

Bakanlık duyurdu: Gri listedeki terörist...

Mustafa Akıncı'nın skandal sözlerine sert tepki! İstifa etSonraki Haber

Mustafa Akıncı'nın skandal sözlerine ser...

Yorum Yazın

Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar