İP'li Akşener önce yüce Kur'an'dan ayet-i kerime okudu! Sonra gaylerin önünü açan İstanbul Sözleşmesi'ni vaat etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İP'li Akşener önce yüce Kur'an'dan ayet-i kerime okudu! Sonra gaylerin önünü açan İstanbul Sözleşmesi'ni vaat etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Haliç Kongre Merkezi'ndeki 4. yıldönümü kutlamasında konuştu. Bir yandan İYİ Parti'nin Hazreti Ömer'in yolundan gittiğini iddia edip, yüce Kur'an'dan ayet-i kerime okuyan Akşener, diğer yandan da eşcinsel sapıkları meşrulaştırıp önünü açan İstanbul Sözleşmesi'ni hayata geçireceklerini vaat etti.

İP'li Akşener önce yüce Kur'an'dan ayet-i kerime okudu! Sonra gaylerin önünü açan İstanbul Sözleşmesi'ni vaat etti

İYİ Parti'nin 4. kuruluş yıldönümü Haliç Kongre Merkezi'nde kutlandı. İP Genel Başkanı Meral Akşener açılış konuşmasında partililere seslendi.

'Ömer'in yolundan ayrılmayacağız'

Terör sevici HDP'nin desteği ile TBMM'ye giren İYİ Parti'nin Hz. Ömer'in yolunda olduğunu iddia eden Akşener, "Biz geldiğimizde, bizden öncekiler gibi olamayız, olmayacağız. Kimse merak etmesin. Hazreti Ömer’in; 'Dicle’nin kenarında, bir koyunu kurt aşırsa, adli ilahi benden sorar diye, çok korkuyorum' hitabına, siyaseten değil, ahlaken bağlı kalacak; Ömer’in Adaleti’ni, hep hatırımızda tutacağız. Ve söz olsun; İYİ Parti iktidarında, Ömer’in yolundan, asla ayrılmayacağız!" dedi.

Önce Kur'an-ı Kerim'den ayet-i kerime okudu

Konuşmasında 'adalet' vurgusu yapan Meral Akşener, önce yüce Kur'an'dan ayet-i kerime paylaştı:

"Kur’an-ı Kerim’de de buyurulan; 'Bir topluluğa olan kininiz, sizi adaletsizliğe sevk etmesin', adli ilahi hitabını da, manevi dünyamızda, hep canlı tutacak; rövanş hissine kapılmayacağız. Toplumumuzun her kesiminin, her insanımızın avukatı; kendimizin ise savcısı olacağız. Önce biz, sonra ben diyeceğiz. Ve hep birlikte mutlulukla göreceğiz ki; Adaleti tesis edince, hak yerine gelince, herkes kendini güvende hissedince; her şey, düzelmeye başlayacak. Ve Türkiye iyileşecek!"

Sonra gaylerin önünü açan sözleşmeyi vaat etti!

Yüce Kur'an'dan ayet nakleden İP'li Akşener, konuşmasının devamında eşcinsel sapıklığı meşrulaştıran İstanbul Sözleşmesi'nin yeniden hayata geçirileceğini vaat etti:

"İstanbul Sözleşmesi’ni, amasız fakatsız, hayata geçireceğiz. Kadınların fiziksel, psikolojik ve ekonomik olarak, baskı, şiddet ve işkence görmesini, görmezden gelmeyeceğiz. Öldürülen her kadın, devletin sorumluluğundaydı. İktidardakiler, onlara sahip çıkmadı. Ama bizimle birlikte, kadınlar artık sahipsiz kalmayacak. İyi Parti iktidarında kadın, iş gücüne daha fazla katılacak. İş hayatında hak ettiği değeri görecek. Ev kadınları için de, projeler ortaya koyacağız. Kadın kooperatiflerimiz ile birlikte; onların ülkemizin kalkınmasında, nasıl bir itici güç olduklarını herkes görecek. Daha hür ve adil Türkiye, ancak kadınların çabasıyla mümkündür. Bir kadın olarak söylüyorum ki; bu ülkeyi kadınlarla el ele verip, yeniden ayağa kaldıracağız."

İşte Akşener'in savunduğu çevre!

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Allah düştüğün bu duruma bir daha düşürmesin! Temel Bey’den Kılıçdaroğlu’nu aratmayan gafÖnceki Haber

Allah düştüğün bu duruma bir daha düşürm...

Teşkilat dizisine damga vuran sahne! Sürü SİHA'lar anında yok ettiSonraki Haber

Teşkilat dizisine damga vuran sahne! Sür...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar