İstanbul, İBB ekrem yönetiminde 25 yıl öncesine geri dönüyor: Kadim şehre yazık ediyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB'li Ekrem İ. yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul'a yazık etmeye devam ediyor... Haliç'te yaşanan kirliliğe bir türlü çözüm bulamayan, Riva ve Küçükçekmece'deki göllerdeki oluşan kirliliği temizleyemeyen CHP'li İBB, Boğaz'da oluşan kirliliğe de müdahale etmedi. Vatandaşın objektifine yansıyan Boğaz'daki kirlilik tepkileri de beraberinde getirdi. Vatandaşlar, "Görünen o ki maalesef 25 sene öncesine geri dönüyoruz..Ah İstanbul ah! İnşallah tekrar toparlamak bi 25 sene daha almaz" ifadelerini kullanarak CHP'li İBB'ye sert tepki gösterdi.

 

Kadim şehir İstanbul, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu işbaşı yaptığından beri kirlilik sorunu yaşıyor. Şehirde yaşanan ve İBB'nin bir türlü müdahale etmediği kirlilik sorunu ise her geçen gün daha da artıyor.

 



VATANDAŞIN OBJEKTİFİNE YANSIDI
Son olarak İstanbul Boğazı'ndan başgösteren kirlilik sorunu vatandaşın objektifine yansıdı. Haliç'te yaşanan kirliliğe bir türlü çözüm bulamayan, Riva ve Küçükçekmece'deki göllerdeki oluşan kirliliği temizleyemeyen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her zaman olduğu gibi kendi yetki alanındaki sorunları yine gündemine almadı.

 



"İBB'NİN BELKİ BU DURUMA İZAHI VARDIR!"
İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da İstanbulluların objektifine yansıyan İstanbul Boğazı'nın kirliliğini gösteren fotoğrafları sosyal medyadan yayınladı.

Göksu, "Bugün az da olsa İstanbul sokaklarında bulunan vatandaşlarımızın objektiflerine yansıyan boğazın manzarası. Kendi yetkilerindeki konuları hiçbir zaman gündemine almayan İBB yetkililerinin belki bu duruma bir izahı vardır" diye sordu.

İstanbul Boğazı kir içinde! CHP'li İBB siz heykele devam!

 



CHP BELEDİYECİLİĞİ: ÇÖP-ÇAMUR- ÇUKUR
Boğaz'daki kirlilik görüntüleri İstanbullu vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı. Konuya ilişkin paylaşım yapan bir vatandaş, "Tam bir CHP belediyeciliği. ÇÖP-ÇAMUR- ÇUKUR. Çeneniz kadar eliniz çalışsa, İstanbul boğazı bu hade olur muydu?" ifadelerini kullandı.

 

 



"HAKKIM KARAM OLSUN"
Bir sosyal medya kullancısı ise, "O kadar önemli bir yer ki burası, yanılmıyorsam Beylerbeyi Sarayının önü değerli yerlerimizi bu hale getirenlere hakkım haram olsun" açıklamasında bulunarak tepkisini dile getirdi.

 

 



"GÖRÜNEN O Kİ MAALESEF 25 SENE ÖNCESİNE GERİ DÖNÜYORUZ"
Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Görünen o ki maalesef 25 sene öncesine geri dönüyoruz..Ah İstanbul ah! inşallah tekrar toparlamak bi 25 sene daha almaz."

İşte vatandaşın objetifine yansıyan İstanbul Boğaz'ındaki kirliliğin görüntüleri...


Kaynak:takvim gazetesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
13 Aralık koronavirüs bilançosu açıklandıÖnceki Haber

13 Aralık koronavirüs bilançosu açıkland...

Polisleri tehdit eden kadına CİMER’den cevap: Boşuna zahmet edip yazmaSonraki Haber

Polisleri tehdit eden kadına CİMER’den c...

Yorum Yazın

Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar