İttifak ortağı Demirtaş'tan Akşener'in 'kurşun' manipülasyonuna destek!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İttifak ortağı Demirtaş'tan Akşener'in 'kurşun' manipülasyonuna destek!
İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanlığına isabet eden kurşun üzerinden kirli bir siyaset inşa edilmek isteniyor. Sabah saatlerinde isabet ettiği bildirilen ve kimsenin yara almadığı olay sonrası siyaset devşiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yaşananlardan sorumlu tuttu. Güvenlik güçlerinin titizlikle yürüttüğü çalışmanın ardından bir kişi gözaltına alınırken olayın binaya yakın konumda bulunan inşaattaki hırsızlığı engellemek maksadıyla bir bekçi tarafından ruhsatlı silahla gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ise Akşener gibi kazayla gerçekleşen olaydan siyasi rant elde etmeye çalıştı. Terör tutuklusu olarak Edirne'de bulunan Demirtaş, İYİ Partili ittifak ortağı ile aynı dili kullanarak "Bu tür saldırılar asla iktidardan bağımsız yapılamaz." dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına bir kurşun mermisi isabet etmesinin ardından kirli bir siyaset anlayışı ile olay üzerinden oy devşirmeye çalışıldı. 

BASIN AÇIKLAMASINI MİTİNGE DÖNÜŞTÜRME ÇABASI

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yer alan İYİ Parti il binasına isabet eden kurşunun ardından açıklama yapan Genel Başkanı Meral Akşener, yaşananlardan iktidarı sorumlu tutarak partisine ve Kılıçdaroğlu'na oy istedi.

ERDOĞAN'I HEDEF ALDI

İktidar tarafından kendisine gözdağı verildiğini iddia eden Akşener, açıklamalarında skandal şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. 

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Binaya isabet eden kurşunun, inşaat bekçisinin görevli olduğu yerde yaşanan hırsızlık girişimini engellemek amacıyla ateşlediği silahından çıktığı tespit edildi.

AKŞENER'İN YALANINA DEMİRTAŞ'TAN DESTEK

Akşener'in 'Erdoğan' yalanına HDP'li Selahattin Demirtaş da destek verdi

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş da Akşener'e destek açıklaması yaptı. İYİ Partili ortağı ile aynı dili kullanan terör tutuklusu Demirtaş, "Bu tür saldırılar asla iktidardan bağımsız yapılamaz."ifadelerini kullandı.

Voice Of Levant on Twitter: "Selahattin Demirtaş'dan, Meral Akşener'e destek mesajı: “Herkes kararlılıkla, cesaretle 14 Mayıs'a hazırlanmalı. Sabredin, birlikte değiştireceğiz.” https://t.co/EP5Slcn1LO" / Twitter

Ortaklarının yalanına arka çıkan Demirtaş Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

"İyi Parti'ye yapılan saldırıyı lanetliyorum. Bu tür saldırılar asla iktidardan bağımsız yapılamaz. Birileri seçim kampanyasını silahla, tehditle yürütmek isteyebilir ama herkes kararlılıkla, cesaretle 14 Mayıs'a hazırlanmalı. Sabredin, birlikte değiştireceğiz."

İYİ Parti binasına ateş edilmesiyle ilgili bir yorum da Demirtaş'tan: Bu tür saldırılar asla iktidardan bağımsız yapılamaz - Son Dakika

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti binasına saldırı: Soylu'dan açıklama! Saldırının faili yakalandıÖnceki Haber

İYİ Parti binasına saldırı: Soylu'dan aç...

Yılmaz Özdil'den CHP'ye zehir zemberek sözler: Atatürk gelse...Sonraki Haber

Yılmaz Özdil'den CHP'ye zehir zemberek s...

Yorum Yazın

Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar