İYİ Partili Durmuş Yılmaz, FETÖ'nün yayın organı Kronos'a konuştu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Partili Durmuş Yılmaz, FETÖ'nün yayın organı Kronos'a konuştu!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, FETÖ'nün kapatılan Zaman Gazetesi'nin devamı niteliğindeki Kronos haber sitesine açıklamalarda bulundu. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de açıklamalarına yer veren Kronos'la röportajını paylaşan Yılmaz'a tepkiler gecikmedi.

İYİ Partili Durmuş Yılmaz, FETÖ'nün yayın organı Kronos'a konuştu!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş YılmazFETÖ’cülerin yönettiği ve defalarca kapatılan Kronos haber sitesine açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti'de FETÖ iddiaları

İYİ Parti gün geçmiyor ki FETÖ haberleriyle gündeme gelmesin. Aylar önce İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu açıklamış, Meral Akşener'i de konuyla ilgili uyardığını söylemişti. Kavuncu’nun FETÖ’ye ait Kazakistan’daki iş adamları derneğine başkanlık yaptığı ortaya çıkarken Meral Akşener Özdağ’ın ihracını istemişti. Ancak Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Ümit Özdağ’ın ihracıyla ilgili Disiplin Kurulu kararını iptal etti.

İYİ Partili Başkan Fetullah Gülen'i takip ediyor

Parti İl Başkanlarının FETÖ iddialarıyla çalkalanırken bir skandal da İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu'ndan geldi.

Eniştesi Süleyman Bahçeci’nin FETÖ üyeliğinden terörden arananlar listesinde yeşil kategoride yer aldığı Selçuk Türkoğlu’nun sosyal medya hesabından FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i takip ettiği ortaya çıktı.

FETÖ mağduru insanlar üzerinden siyasi hayatına başlayan ve içindeki anlaşmazlıklar ve FETÖ iddiaları ile devam eden bir süreçte Genel Başkan Yardımcısı, partideki FETÖ iddialarını güçlendirecek bir adım attı.

Durmuş Yılmaz FETÖ'nün yayın organı Kronos'a konuştu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, FETÖ’nün kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi’nin devamı niteliğindeki Kronos haber sitesine konuştu.

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in açıklamalarına da yer veren Kronos haber sitesi röportaj haberine Durmuş Yılmaz’a övgüler dizerek başlıyor.

‘Çok faydalı bir söyleşi oldu’ ifadeleri ile haberini devam ettiren Kronos, İYİ Parti Milletvekili Yılmaz’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da hedef alan sorular yöneltirken Türkiye’de her şeyin kötü gittiği mesajı veriliyor.

Durmuş Yılmaz, İYİ Parti-FETÖ ortak ağzı ile gerçekleştirilen röportajı sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

 

Firari Ekrem Dumanlı'dan övgü

Öte yandan Kronos ile İYİ Partili Yılmaz arasındaki röportajı retweet yapan, kapatılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni firari Ekrem Dumanlı'nın da, "Dolu bir röportaj" ifadelerini kullandığı dikkat çekti.

Kronos haber sitesi FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in açıklamalarına yer vermişti.

 

Kronos'tan PKK röportajı

FETÖ’cülere ait Kronos haber sitesi daha önce de terör örgütü PKK'ya yönelik eylemlerin sonlandırılması için yürüyüş yapan İnsan Hakları Derneği'nin Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan’la röportaj yapmıştı. Türkdoğan röportajda, daha önce düşman kesildikleri FETÖ için, "Bu camianın (FETÖ) bu süreci bu kadar acı bir şekilde yaşaması hakikatten hepimizi çok üzdü” şeklinde dostane açıklamada bulunmuştu.

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Mahmut Akşit açıkladı! Batı milli motoru engellemek için bakın ne yapmışÖnceki Haber

Mahmut Akşit açıkladı! Batı milli motoru...

AK Parti'nin 2020'nin en güzel olayı nedir anketiSonraki Haber

AK Parti'nin 2020'nin en güzel olayı ned...

Yorum Yazın

Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar