Kafama silah dayayıp tehdit etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kafama silah dayayıp tehdit etti
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun, Çanakkale’deki adalet kurultayı kampına kafayı çekip girmesine engel olduğu için dövdüğü Cenk Ünver konuştu. Ünver, Erdoğdu’nun kafasına silah dayararak “Benim devrimci arkadaşlarım seni infaz eder” dediğini belirtti.

Kafama silah dayayıp tehdit etti

 

CHP'nin Çanakkale'deki adalet kurultayında skandallarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun rezaletlerine bir yenisi eklendi. Şehitlikte alkol alan partilileri savunan, kafayı çekip Kemal Kılıçdaroğlu'nun çadırını basan Erdoğdu, kampın güvenliğinden sorumlu Cenk Ünver'i dövmüştü. Erdoğdu, “alkollü olarak kamp alanına giremeyeceğini” söyleyen Ünver'i, özel şoförüyle birlikte saldırarak hastanelik etmişti. Parti yöneticileri devreye girerek Ünver'in şikâyetçi olmasını engellemişti.

'KURALI KENDİ KOYDU' 

Kampın güvenlik görevlilerinin başında bulunan Cenk Ünver saldırıya ilişkin ilk kez konuştu. Beş parti yöneticisinin kendisini güvenliğin başına getirdiğini kaydeden Ünver yaşananları şöyle anlattı: “Gece 03.30 sıralarında Aykut Bey'in arabası geldi. Alkol almıştı. ‘Abi, bu saatten sonra araç almıyoruz' dedim. ‘Bu kuralı ben koydum, benim koyduğum kuralı bana nasıl uygularsın' dedi. Ben de ‘Abi sen nasıl istiyorsan öyle olsun' dedim. Bunlar gitti, on dakika sonra şoförü Ümit geldi, ‘Sen vekile nasıl ‘abi' dersin' deyip bana saldırdı. Ardından da Aykut Bey geldi. O da saldırmaya başladı.”

‘SENİ İNFAZ EDERLER' 

Aykut Erdoğdu'nun kendisini ormanlık alana götürdüğünü söyleyen Ünver, “Kafama silah dayadı. ‘Ben devrimciyim, benim devrimci arkadaşlarım seni infaz eder. Sen benim kim olduğumu biliyor musun?' diyerek tehdit, küfür ve darp etti. Kendisine karşılık vermedim. İçince ikinci bir kişiliğe bürünüyor, kabadayı biri haline geliyor” dedi. 

‘ÇIKSIN KONUŞALIM' 

Aykut Erdoğdu'ya komplo kurduğu iddialarını yalanlayan Ünver, “Aykut Erdoğdu bu partide 10 yıldır var ama ben 1989'dan beri partideyim. Komplo filan kurmadım. Ne yaşandıysa anlatacağım. Aykut Bey de çıksın, ben de çıkayım, karşılıklı konuşalım. Madem ki komplo diyorlar. Savcılıktan kamerakayıtlarını da isteyelim, kim kime saldırmış, ne olmuş çıksın hepsi ortaya” diye konuştu 

CHP'li delegeler birbirine saldırdı 

Balıkesir'de, CHP Edremit İlçe Başkanlığı'nın delege seçiminde taraflar arasında tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda 2 kişi dövülerek yaralandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, CHP İlçe Başkanlığı binasına gelerek kavgaya müdahale etti. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Benim tek ricam..."Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Benim tek ricam....

ABD Savunma Bakanı: Türkiye ile vize krizi askeri operasyonları etkilemediSonraki Haber

ABD Savunma Bakanı: Türkiye ile vize kri...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar