Karanlık Odatv’den yeni 'kahpelik'... Kesilmiş fotoğraf üzerinden algı yaptılar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karanlık Odatv’den yeni 'kahpelik'... Kesilmiş fotoğraf üzerinden algı yaptılar!
Yalan haberleri dolayısıyla kimsenin itibar etmediği Odatv adlı karanlık site yeni bir algı operasyonuna daha imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Trump ile görüşmesinden bir fotoğrafı haber yapan karanlık oda, Mevlüt Çavuşoğlu’nun ayakta bekletildiğini ileri sürdü. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Türkiye düşmanlarının giriştiği algı operasyonu yine ellerinde patlamış oldu.

Karanlık Odatv’den yeni 'kahpelik'... Kesilmiş fotoğraf üzerinden algı yaptılar!

Spekülatif haberleriyle gündem olmaya çalışan karanlık odatv her güne yalan ve iftira dolu bir haber sığdırmayı başarıyor. Gazeteci-yazar Nihat Genç’in yollarını ayırarak FETÖ ve PKK sözcülüğü yapmakla suçladığı karanlık Oda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyaretini de manipüle etmeye kalkıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında merakla beklenen görüşme dün Washington'da gerçekleştirildi. Uluslararası medya, iki ülke arasındaki ilişkilerin neredeyse çıkmaza girdiği bir dönemde yapılan zirveye yoğun ilgi gösterdi. Görüşmeye Türkiye ve ABD dışişleri bakanları da katıldı.

Alçak manipülasyon!

Erdoğan ve Türk heyetinin ABD Başkanı Donald Trump ve ABD’li yetkililerle kameralar karşısında yaptığı görüşmede çekilmiş Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun bir fotoğrafı üzerinden sosyal medyada algı operasyonu yapıldı.

Ziyareti manipüle etmek isteyen Türkiye düşmanları, Çavuşoğlu’nun iki lider görüşürken çekilmiş fotoğrafını keserek ‘ayakta bekletildiği’ni ileri sürdü. Ancak aynı karede ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun da ayak beklediği görülüyor. Mevlüt Çavuşoğlu Erdoğan’ın arkasında ayakta beklerken, Pompeo da Trump’ın arkasında ayakta bekliyor.

Türkiye’ye itibar suikasti yapmak isteyen karanlık oda ise aynı karede bulunan Pompeo’yu keserek sadece Çavuşoğlu’nun ayakta bekletildiği algısını oluşturmaya kalkıştı.

Sosyal medyada büyük tepki!

Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği ve basın ordusunun izlediği tarihi zirve ile ilgili böylesine akıldışı bir operasyona girişen karanlık oda’nın başını çektiği Türkiye düşmanı solak medyaya tepki gösterilirken sosyal medyada “Türkiye düşmanlığı gözlerini bürümüş solak medyanın alçaklığı”, "Karanlık oda'nın kahpeliği, şerefsizler!"  yorumları yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ABD ziyaretinde düşman çatlatan görüntüler!Önceki Haber

ABD ziyaretinde düşman çatlatan görüntül...

HDP Gaziantep İl Başkanı gözaltına alındıSonraki Haber

HDP Gaziantep İl Başkanı gözaltına alınd...

Yorum Yazın

Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar