Kardeşi muhalefetin yalanlarını ifşa etti! Donarak değil kalpten öldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kardeşi muhalefetin yalanlarını ifşa etti! Donarak değil kalpten öldü
Isparta’da evinde ölü bulunan Ramazan Nazlı’nın elektrik kesildiği için donarak öldüğü iddiasının yalan olduğu ortaya çıktı. Kardeşleri, Nazlı’nın kalp krizi sonucu öldüğünü açıkladı

Isparta'da yaşanan elektrik kesintisinin ardından sosyal medyada büyük bir algı operasyonu yürütüldü. Yalvaç ilçesinde yalnız yaşayan ve ikametinde geçen pazar günü ölü bulunan Ramazan Nazlı'nın (70) elektrik kesildiği için 'donarak öldüğü' iddiası ortaya atıldı. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı.



Nazlı'nın yaşamını yitirdiği gün ilçede elektrik kesintisi yaşanmadığı, Nazlı'nın ise kalp krizinden yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Nazlı'nın "donarak öldüğü" iddiaları üzerine Valilik tarafından yapılan incelemede, evde elektrik akımının faal olduğu ve kurulu sobanın da kullanılmadığı tespit edildi.
Nazlı'nın kardeşleri, ağabeylerinin donarak öldüğü iddialarını yalanladı. Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek, vefat eden Ramazan Nazlı'nın kardeşlerini makamına davet ederek basın açıklaması yaptı.



Ramazan Nazlı'nın ölüm raporunda kalp yetmezliğinden hayatını kaybettiğinin belirtildiğine dikkati çeken Şimşek, "Yalvaç ilçemizde cumartesi günü hiçbir elektrik kesintisi olmamıştır. Ölen ağabeyimizin ölüm raporunda da kalp yetmezliğinden öldüğü belli olmuştur" ifadelerini kullandı. Nazlı'nın kardeşi Haydar Nazlı da ağabeyinin donarak öldüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ağabeyinin sağlık sorunlarından dolayı hayatını kaybettiğini belirten Nazlı, "Solunum yetmezliği ve kalbinde sorun vardı.

5 yıl önce akciğer tedavisi gördü. Çıkan haberler bizi ailecek çok üzüyor. Yalan yanlış haberlere inanmayın. Ağabeyim tamamen kalp krizi sonucu vefat etti" dedi. Nazlı'nın diğer kardeşi Bülent Nazlı da, "Ağabeyimin ne paraya, ne yemeğe, ne de kıyafete ihtiyacı vardı. Ona bakıyorduk" diye konuştu. Bu arada Nazlı'nın, 'elektrik faturasını ödemediği için elektriğinin kesik olduğu' yönünde açıklama yapan CHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Arı hakkında ise "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Kaynak:Sabah


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrik, fatura, gaz, kuru fasulye, Turgay GülerÖnceki Haber

Elektrik, fatura, gaz, kuru fasulye, Tur...

Ferrari ve villayla fakirlik edebiyatıSonraki Haber

Ferrari ve villayla fakirlik edebiyatı

Yorum Yazın

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'in 'sokak çağrısına' sert tepki: Göz yummayacağız!
İBB’deki yolsuzlukta flaş! Murat Ongun ile Serdal Taşkın’ın ses kayıtları ortaya çıktı .
İBB soruşturması kapsamında firari Ertan Yıldız yakalandı
20+80 milyon dolar PKK'ya nasıl gitti? Ekrem İmamoğlu önce ana-avrat sövdü, sonra 'halledin, sorun çıkmasın' dedi
Arif Kocabıyık gözaltına alındı...
Devlet Bahçeli: Hiç kimse dokunulmaz değil, Türk yargısına güvenim tamdır
SON DAKİKA! Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı..GÖZALTINA ALINANLARIN TAM LİSTESİ

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar