Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafında dikkatlerden kaçmayan detay!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafında dikkatlerden kaçmayan detay!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun darbe girişimin yaşandığı gün çekildiği iddia edilen fotoğraflardaki bazı detaylar kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafında dikkatlerden kaçmayan detay!

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’nün darbe girişiminin yaşandığı anlarda çektirdiği öne sürülen fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerdeki detaylar soru işaretlerine neden oldu.

Sosyal medyada servis edilen fotoğrafların ilkinde Kılıçdaroğlu, Basın Danışmanı Onur Konuralp ve İl Başkanı Cemal Canpolat ile birlikte ayakta televizyona bakıp darbe girişimine ait görüntüleri izliyor. Bu güne kadar havalimanından kaçtıktan sonra bütün gece o evde olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu’nun üzerinde ceketi bulunuyor. Bir yıl sonra ortaya çıkarılan görüntülerin ikinci karesinde ise Kılıçdaroğlu’na ceketi çıkarttırılıp çayı önüne konularak bir poz daha verdiriliyor.

 

YORGUNLUK İZİ YOK

Bu pozla Kılıçdaroğlu uzun süredir gelişmeleri takip ediyor algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Gece çekilmiş imajı oluşturmak için de panjurların kapatıldığı görülüyor. Özenle servis edilen fotoğraflara Kılıçdaroğlu’na endişeliymiş havası verdiren yakın plan bir görüntü de ekleniyor. Ancak fotoğraflara dikkatli bakıldığında kafaları karıştıran birçok detay göze çarpıyor. Hiçbirinde Kılıçdaroğlu’nun yorgun görünmemesi dikkat çekiyor.

KRAVAT HANGİ ARA DEĞİŞTİ?

Kılıçdaroğlu 15 Temmuz gecesi havalimanından kaçarken çekilen fotoğraflarında mavi bir kravat taktığı görülmesine rağmen yeni servis edilen görüntülerdeki kravat değişikliği soru işaretlerine neden oluyor. Havalimanından kaçıp gittiği Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu’nun evinde çekildiği ileri sürülen fotoğraflarda Kılıçdaroğlu’nun boynunda kırmızı kravat bulunuyor. “Darbe olursa tankın üzerine ilk ben çıkarım” diyen ancak 15 Temmuz’da havalimanından kaçan Kılıçdaroğlu’nun o gün çekildiği iddia edilen fotoğraflarının alçak girişimin yıldönümünde yayımlanması da manidar bulunuyor.

İHANET ÜSSÜ HEMEN YANINDA

Kılıçdaroğlu’nun sığındığı evin hemen yanındaki Yeşilköy Hava Harp Okulu'nun binası, 15 Temmuz gecesi darbecilerin önemli ihanet üslerinden biriydi. Binadaki güvenlik kameralarının çoğunun 15 Temmuz öncesi sökülmesi nedeniyle o gece askeri bölgeye girip çıkanlar tam olarak tespit edilememişti. Fotoğrafların sabah 9 sularında çekilmesi ve Kılıçdaroğlu’nun traş olup özenle hazırlanarak elbiselerini değiştirmiş olması da akıllara 5 kritik soruyu getiriyor.

- Kılıçdaroğlu, Kerimoğlu’nun evine gitmeden önce başka bir yere uğradı mı?
- Fotoğrafların çekilmesi için neden sabaha kadar beklendi?
- Darbe gecesi Kılıçdaroğlu bu evdeydi izlenimi oluşturmak için mi fotoğraflar servis edildi?
- Kılıçdaroğlu, kurgu olduğu belli olan bu fotoğraflarla neyi amaçladı?
- Fotoğraflar neden sabah çekildi?


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'Mavi bereli' komandolar Katar'a gönderildi!Önceki Haber

'Mavi bereli' komandolar Katar'a gönderi...

Erdoğan BBC'de AB'ye rest çektiSonraki Haber

Erdoğan BBC'de AB'ye rest çekti

Yorum Yazın

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar