Köstebek itirafı! Kılıçdaroğlu’nun yardımcısı AK Parti projelerine nasıl ‘çöktüklerini’ anlattı: Belge ve bilgi veriyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son dönemde AK Parti tarafından hayata geçirilen birçok projeyi sahiplenerek, "Biz söyledik yaptılar" algısına girişmişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, katıldığı canlı yayında, devletin içerisindeki bazı bürokratlardan bilgi aldıklarını itiraf etti.

Son dönemde sık sık AK Parti'nin hayata geçirdiği projeleri, "Biz söyledik, yaptılar" diyerek sahiplenen CHP'nin son oyunu da elinde patladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşın emekli olmasına imkan sağlayan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin müjde vermişti..

AK PARTİ YAPIYOR, KILIÇDAROĞLU 'ÇÖKÜYOR!'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düzenleme sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, kendisine rol biçmiş, Başkan Erdoğan liderliğinde AK Parti hükümeti tarafından hayata geçirilen bu projeyi sahiplenmişti. CHP lideri, geçtiğimiz aylarda da, çiftçilere elektrik, KYK kredi ve burs borçlarının silinmesi, başörtüsü için anayasa teklifi, ÖTV düzenlemesi ve sosyal konut gibi birçok projeye çökmüştü.

CHP'DEN "KÖSTEBEĞİMİZ VAR" İTİRAFI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, katıldığı canlı yayında, devletin içerisindeki bazı bürokratlardan bilgi aldıklarını itiraf etti.

Torun, "Bize bürokrasiden elbette bilgi geliyor. Biz bazı verilere ve bilgilere böyle ulaşıyoruz. Devletin içinden doğru bilgiler sayın Kılıçdaroğlu'na geliyor" ifadelerini kullandı.

İLK İTİRAF DEĞİL! CHP YANDAŞLARI DA AÇIKLAMIŞTI: "KILIÇDAROĞLU BİLGİ ALIYOR"

CHP yandaşı gazeteciler de Kılıçdaroğlu'nun 'köstebekleri' sayesinde AK Parti'nin hayata geçireceği projelerden haberdar olduğunu ve öncesinde tweet atarak algı yaptığını itiraf etmişti.

Parti tarafından fonlanan Halk TV'nin ekran yüzlerinden Barış Terkoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geride kalan gün ortaya attığı 'başörtüsü' çıkışını 'köstebeklere' bağlamıştı. CHP liderinin geçmişte olduğu gibi yine proje hayata geçmeden bir şekilde bilgi sahibi olduğunu, bu nedenle de acele şekilde bu konu hakkında bir açıklama yaptığını söylemişti.

Terkoğlu, "Bugün CHP Genel Merkezi'nden konuştuğumda, gerçekten bu konuda bir haberi olmuş ve bir strateji üzerine düşünmüşler. Bu strateji üzerine de AK Parti'den önce hak ve özgürlükler üzerine kendilerince böyle bir açılım yapma kararı almışlar." diye konuşmıştu.

CHP yandaşı bir başka gazeteci Özlem Gürses de bazı bürokratlar tarafından AK Parti'nin projelerinin CHP'ye sızdırıldığını söylemişti.

Kılıçdaroğlu'nun bürokratlardan bilgi aldığını ve AK Parti'nin hayata geçireceği projeleri önceden öğrendiğini ifade eden Gürses, "Bürokrasiden CHP'ye ve altılı masaya bilgi geliyor. İktidar bu adımları atmadan muhalefet önceden öğreniyor. KYK borçlarının silinmesi ve ÖTV gelişmeleri buna örnek" diye konuşmuştu.

 

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bulgaristan Vizesi İçin Danışmanlık HizmetiÖnceki Haber

Bulgaristan Vizesi İçin Danışmanlık Hizm...

Temel Karamollaoğlu'ndan iki isme veto: Erdoğan buldozer gibi ezip geçerSonraki Haber

Temel Karamollaoğlu'ndan iki isme veto:...

Yorum Yazın

Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik hakkında soruşturma
Manavgat Belediyesi'nde rüşvet alırken suçüstü yakalanan şüpheli itirafçı oldu
MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar