Mansur Yavaş, FETÖ'cü Karaaslan'ın adamını müdür yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mansur Yavaş, FETÖ'cü Karaaslan'ın adamını müdür yaptı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan skandal bir atama gerçekleşti. FETÖ'nün Belediyeler İmamı olarak bilinen Erkan Karaarslan'ın adamı olan Erdoğan Öztürk, Yavaş tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Mansur Yavaş, FETÖ'cü Karaaslan'ın adamını müdür yaptı

FETÖ'nün Belediyeler İmamı olarak bilinen Erkan Karaarslan'ın girişimleriyle Aydın Büyükşehir Belediye'sinde önce Genel Sekreter Yardımcısı daha sonra ise Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü olan Erdoğan Öztürk'e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kapılarını açtı.

Sabah'ın haberine göre, geçtiğimiz yıl Aydın'daki görevinden istifa ederek CHP'nin Didim İlçe Belediye Başkan aday adayı olan ancak seçilemeyen Öztürk, Yavaş tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı'na atandı.

ATAMALARI YAPIYORDU
Öztürk'ün Karaarslan'la irtibatı olduğuna ilişkin S.S. isimli bir tanık Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade vermişti. İfadeye göre, Öztürk dahil olmak üzere Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey çok sayıda ismin ataması Karaarslan sayesinde gerçekleşti.

Öztürk'ün Aydın ASKİ'de Genel Müdür olduğu dönemde Karaaslan'ın şirketi Muhkem A.Ş.'ye haksız şekilde ödeme yapıldı. Ödeme evraklarını imzalamak istemeyen personeller iddiaya göre, Öztürk tarafından Aydın'ın Buharkent, Karacadu ve Karpuzlu gibi şehir merkezine en uzak ilçelere sürüldü.

Ayrıca Karaarslan'ın Muhkem şirketine ödeme yapılmasını sağlayan dönemin Destek Hizmetleri Daire Başkanı Nermin Canyurt şu an ASKİ Genel Müdür Yardımcısı. Canyurt sahte evrakla ödeme yaptırdığı iddiasıyla Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor. Aynı davada Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu ile birlikte FETÖ Karaaslan da sanık olarak yargılanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DECPG yöneticisi Franziska Ohnsorge: Türkiye bizi şaşırttıÖnceki Haber

DECPG yöneticisi Franziska Ohnsorge: Tür...

Şoke eden haber! Galatasaray'da Henry Onyekuru'nun ölüm tehlikesi bulunuyorSonraki Haber

Şoke eden haber! Galatasaray'da Henry On...

Yorum Yazın

Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar