Mehmet Akif Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na tatil tepkisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Habertürk televizyonu moderatörü Mehmet Akif Ersoy, İstanbul'da etkili olan yağışa rağmen şehir dışında bulunan Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Ersoy, "Ekrem İmamoğlu nerede?" ifadelerini kullandı.

Mehmet Akif Ersoy dan Ekrem İmamoğlu na tatil tepkisi #1

İstanbul'da dün geceden itibaren etkisini sürdüren yağmur hayatı durma noktasına getirdi.

Hayatı olumsuz sağanak yağışlar sonucu İstanbul'un birçok noktasında sel ve taşkınlar meydana geldi.

Günler öncesinden yağmur uyarıları yapılırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun şehir dışında olduğu öğrenildi.

Habertürk televizyonunda moderatörlük yapan gazeteci Mehmet Akif Ersoy, görevi başında olması gerekirken Fethiye'de tatilde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.

İstanbul'u sel vurdu! İBB Başkanı İmamoğlu'nun Fethiye'de tatilde olduğu ortaya çıktı

"Sayın Ekrem İmamoğlu nerede"

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy devlet kademesinin bayrama rağmen görev başında olduğunu hatırlatarak, "İçişleri Bakanı Hakkari’de, Vali Ali Yerlikaya Esenyurt’ta, Sayın Ekrem İmamoğlu nerede?" ifadelerini kullandı.

"Takdir İstanbulluların"

Mehmet Akif Ersoy konuşmasının devamında şunları söyledi:

"İstanbul dün bir sel felaketi yaşadı ve bunun olacağı günler öncesinden belliydi. Yine aynı şeyleri yaşıyoruz, biz isterdik ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İmamoğlu bir şekilde o çalışmalara katılsın, vatandaşı bilgilendirsin ama nedense biz bu meseleyi üç senedir çok benzer durumlarda yaşıyoruz. Ama Sayın İmamoğlu bu tür durumlarda şehir dışında olmak konusunda ısrarlı. Takdir İstanbulluların.diye konuştu.

Programın ardından gelen paylaşımlar üzerine Mehmet Akif Ersoy, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bu durumun artık rahatsız edici olduğunu söyledi.

İstanbul'u sel götürdü İmamoğlu yine tatil keyfini bozmadı

Şehir dışında olduğunu kabul etmişti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla şehir dışında olduğunu kabul etti.

Ekrem İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

"Bayram günü ikindi saatlerinde ailemle il dışındaydım. Sabaha karşı 03.30’dan itibaren yağışı takip ettim, ekipleri yönettim. 3 binden fazla emekçi ve yöneticilerimle koordine olduk. İstanbul sıradışı bir yağışı az sorunla atlatmıştır.Tüm hemşehrilerime huzurlu bayramlar dilerim.

Bayramda bile huzursuzluk çıkarmak isteyenler de yok değil. Onları seçimlerden beri sağduyuya davet ediyorum, yılmadan da edeceğim. Ülkemizin ve İstanbulumuzun kavga ve kötülüğe değil, hizmet ve dayanışmaya ihtiyacı var. İBB hizmete ve dayanışmaya devam ediyor.dedi.

 

 

 

Kaynak:enson haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fox Tv'de Ekrem İmamoğlu'na altyapı ve tatil tepkisiÖnceki Haber

Fox Tv'de Ekrem İmamoğlu'na altyapı ve t...

Bakan Soylu ırkçı tacize uğrayan Senegalli aileyi ziyaret etti: Onların öfkesi size değil, bize!Sonraki Haber

Bakan Soylu ırkçı tacize uğrayan Senegal...

Yorum Yazın

MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar