Mehmetçiği desteklemeyenin filmi izlenmeyecek!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmetçiği desteklemeyenin filmi izlenmeyecek!
AK Partili belediyeden sözde sanatçılara Osmanlı tokadı!.. AK Partili Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Mehmetçiğimize destek vermeyen sözde sanatçıların filmlerinin, Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde izletilmeyeceğini belirtti.

Türkiye’yi karıştırmak için tezgahlanan olaylarda ön saflarda yer alıp, sınır güvenliğimiz için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nı desteklemeyen sözde sanatçılara, bir tokat da AK Partili Develi Belediyesinden geldi.

Mehmetçiği desteklemeyen sanatçılara yer yok!

Kayseri Develi Belediyesi olarak Ekim ayında yapılan olağanüstü meclis oturumunda Barış Pınarı Harekatı’na destek bildirisi yayınladıklarını belirten ve kahraman Mehmetçiğe destek vermeyen sözde sanatçıların filmlerinin belediyenin kültür merkezinde izletilmeyeceğini söyleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Milli Savunma Bakanlığımızın ve devletimizin diğer kurumlarının 22 Ekim 2019 tarihinde Soçi’de varılan mutabakat hükümlerinin hayata geçirilmesi ve kontrolü maksadıyla oluşturulacak mekanizmalara yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Barış Pınarı Harekatı’nda azim ve kararlılıkla mücadele eden Mehmetçiğimizin en büyük motivasyon kaynağı, asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasıdır. Her şart ve durumda daima Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu belirtmek adına Barış Pınarı Harekatı süresince Mehmetçiğimize destek vermeyen sanatçıların filmlerini Mustafa Aksu Kültür Merkezimizde izletmeme kararı aldık. Bu kararda bizlere destek olan belediye meclis üyelerimize ve her daim vatan sevdalısı olan Develili hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Millet gişede gömdü!

Gezi Parkı olayları, Kaz Dağları olayı gibi emperyalistlerin ve karanlık ellerin tezgahladığı olaylarda ağaçları bahane ederek Türkiye’de iç savaş çıkarmayı amaçlayan sözde sanatçılar, yaklaşık 2 aydır HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde dağa kaçırılan evlatları için nöbet tutan acılı annelerin çığlığına sağır, ormanları yakan terör örgütü PKK’ya sessiz kalmıştı. Son olarak da sınır güvenliğini sağlamak için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na da destek vermeyen sözde sanatçılara, vatandaşlar sessiz kalmadı. Yeni filmleri vizyona giren sözde oyuncuların filmlerine gitmeme kararı alan vatandaşlar, sosyal medyada birleşerek o filmleri protesto ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bağdadi'yi yakalatan isim açıklandı!Önceki Haber

Bağdadi'yi yakalatan isim açıklandı!

Aman ne de severmişsiniz, Tayyip Erdoğan’ı!Sonraki Haber

Aman ne de severmişsiniz, Tayyip Erdoğan...

Yorum Yazın

Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar