Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma
Tetikçi Halk TV'de Cumhurbaşkanı Erdoğan için skandal ifadeler kullanan "sanatçı müsveddeleri" Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

SON DAKİKA! Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma

Gerici yobazların elinde kalan son kanal tetikçi Halk TV'de, Uğur Dündar'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Müslümanlara saldırmak için televizyona çıkardığı Müjdat Gezen ile Metin Akpınar, küstah sözlerle Cumhurbaşkanına yüklenmişti. 

Metin Akpınar'dan canlı yayında darbe çığırtkanlığı... Skandal sözler!.

"Ayağından asarlar..." 

Sözde sanatçı Metin Akpınar, Erdoğan için, "Bu kutuplaşma ve karmaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasidir. O noktaya ulaşabilirsek kavga gürültü olmadan bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak ise belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler" demiş, adeta teröristleri aratmamıştı. 

Başkan Erdoğan: '''Beni ipe götürmek senin haddine mi!''

"Haddini bil"

("Pezevenk kötü bir şey değil ki, Azerice de 'yol gösteren' demektir" diyerek, başkalarına pezevenk diyen) Müjdat Gezen, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Recep Tayyip Erdoğan, sen bizim vatanseverliğimizi sınayamazsın, haddini bil." demişti. 

Soruşturma başlatıldı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Halk TV'de katıldıkları programda sarf ettikleri sözler nedeniyle Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında soruşturma başlattı.

Konuyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar imzasıyla şu yazılı açıklama yapıldı: 

"Bazı basın organları ile sosyal medya hesaplarında Uğur Dündartarafından sunulan Halk Arenası adlı programın 21.12.2018 tarihli bölümüne katılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanını hedef alarak hakaret içerikli sözler söyleyip darbe ve ölüm tehdidinde bulundukları yönünde haberler yer aldığının tespiti üzerine 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 160. maddesi uyarınca işin aslını araştırmak ve sorumlular hakkında yasal gereğine tevessül etmek amacıyla 22.12.2018 tarihinde soruşturma başlatılmış ve her iki şüpheli savunmaları alınmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığımıza davet edilmiş olup, keyfiyet tüm basın/yayın kuruluşları ile kamuoyuna saygıyla duyurulur"

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşte Suudi Arabistan ve BAE'nin son kirli oyunu...Önceki Haber

İşte Suudi Arabistan ve BAE'nin son kirl...

Cumhuriyet darbe ve tehdit soruşturmasını çarpıtmaya kalktı! Başkan Erdoğan'a çirkin yakıştırmaSonraki Haber

Cumhuriyet darbe ve tehdit soruşturmasın...

Yorum Yazın

Suriye'de bir devrin sonu! Şam'da camilerde tekbir sesleri
Suriyelilerin Halep'e dönüşü başladı
Bayraktar TB3'den dünya havacılık tarihinde bir ilk!
Son dakika haberi: Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen GEBERDİ
CHP Somali'ye petrol arama gemisi göndermeye karşı çıktı
TÜİK, Eylül 2024 enflasyon rakamlarını açıkladı
Yeşiltepe'den skandal yorum! 'Çok sayıda sivilin zarar görebileceği endişesindeyim'
İsrail'in vurulması Portakal'ı üzdü! 'Tel Aviv maalesef füze saldırısı altında'
Narin'in cansız bedeni bulundu: Vali Zorluoğlu'ndan açıklama
Kara Harp Okulu Bölük Komutanı Binbaşı M. TSK’dan istifa etti
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz
Metin Feyzioğlu'ndan Özgür Özel'e 'karşılama' yanıtı: 'Görmedim bile...'
Topaloğlu Vakfı'ndan Kültür ve Turizm Bakanına ziyaret
NBB KORE EKİBİ AFRİKA GÜNÜ SEMİNERİNDE
Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar