Muharrem İnce: Erdoğan da çekilsin, Kılıçdaroğlu tek başına gitsin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muharrem İnce: Erdoğan da çekilsin, Kılıçdaroğlu tek başına gitsin
Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kendisine 'Çekil' diyenlere tepki gösterdi.

Muharrem İnce: Erdoğan da çekilsin, Kılıçdaroğlu tek başına gitsin

Muharrem İnce, İstanbul'da Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Bahçelievler'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Gaziosmanpaşa'da esnafı selamlayan İnce ardından vatandaşlara seslendi.

İnce, bu seçimlerde "Meclis'te bir tehlike olduğunu" ifade ederek "Bir; HDP var. İki; AK Parti'nin içinde cumhuriyetle, Atatürk'le problemli olanlar var. Üç; CHP listelerinde 77 kişi var, Gelecek'li, Saadet'li, DEVA'lı. Pazar günü seçildiklerinde pazartesi günü nereye gidecekleri belli değil. CHP'den ayrılacakları kesin. Yani o Meclis'te parmakların nereye kalkacağını kimse bilmiyor. Onun için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bir sigorta lazım, sigorta. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne Atatürkçü, cumhuriyetçi, yurtsever, Kuvayımilliye ruhundan gelen bir parti lazım" ifadesini kullandı.

İnce, bu dönem parlamentosunda Türkiye'nin, geleceğin, çocukların Memleket Partisi'ne ihtiyacı olduğunu dile getirerek partisinin mutlaka Meclis'te olması gerektiğini belirtti.

"Sizden 3 kişiyi ikna etmenizi istiyorum"

Genelde gittiği yerlerde kendisini gençlerin karşıladığını söyleyen İnce, "Sizden 3 kişiyi ikna etmenizi istiyorum. Söz mü? Anneniz, babanız, halanız, teyzeniz, amcanız, dayınız... Bu Meclis'te Memleket Partisi mutlaka olmalı. Çünkü o parmakların nereye kalkacağını kimse gösteremez. FETÖ'cüler var, PKK yancıları var, Hizbullahçılar var, hepsi var. Sizler bunu düşünmelisiniz" diye konuştu.

İnce, bu sırada konuşan bir kişiye, "Ben konuşuyorum bir dur dinle. Seni dinlemeye gelmediler, beni dinlemeye geldiler" diye seslendi. Söz konusu kişinin "Sana para verdim" demesi üzerine İnce, "Seni kim gönderdi, parayla mı gönderdiler yoksa" diyerek konuşmasına devam etti. Partililerin konuşan kişiye tepki göstermesi üzerine İnce, "Olacak olacak boş verin. Bu aralar tehdit edilenler de olur, zengin edilenler de" şeklinde konuştu.

Türkiye'de 21 yıllık bir iktidar olduğunu ifade eden İnce, bu 21 yılın 18 yılında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın da bulunduğunu söyledi.

Buradaki programın ardından Bayrampaşa Demirkapı Caddesi'nde yürüyen İnce, vatandaşlar ve halkı selamlarken partililer kendisine eşlik etti.

İnce, ayrıca partisinin Bahçelievler ilçe binasının önünde de seçim otobüsünden vatandaşlara hitap etti.

Artık Atatürkçülerin de partisinin olduğunu belirten İnce, "21 yıldır Türkiye'yi yöneten Erdoğan gitmelidir. Merkez Bankasının kasasını boşaltan, tarımı bitiren, gençleri umutsuzluğa sürükleyen, emeklileri geçindirmeyen, Türkiye'nin sokaklarını Suriyelilerle dolduran, toplumu ayrıştıran, yargıyı çökerten, üniversiteleri susturan, milletin fakirleştiren Erdoğan gitmelidir. Ama Erdoğan'ın alternatifi Erdoğan'ın eskileri değildir" diye konuştu.

"Erdoğan da çekilsin, Kılıçdaroğlu tek başına gitsin"

Kendisine "Çekil" dendiğini aktaran İnce, "Ne demek çekil? 'Kenara git' A seçeneği mi, B seçeneği mi? Tayyip Erdoğan mı, Kemal Kılıçdaroğlu mu? C diyemez miyiz? Yasak mı C demek? Demokratik bir hak. İlkokul çocuklarına bile A, B, C, D diye soruyorlar, millete iki seçenek. Herkes çekilecek. Bence Erdoğan da çekilsin, Kılıçdaroğlu tek başına gitsin" dedi.

Muharrem İnce bir talebinin olmadığını dile getirerek şöyle devam etti:

"Ben memleketi düşünüyorum. Eğer siz de koltuklarınızı düşünmüyorsanız Davutoğlu'yla Babacan'ı at oradan. Sayın Akşener'i de cumhurbaşkanı yardımcısı yap. Ben hiçbir şey istemeden destekleyeceğim. Cumhurbaşkanı yardımcılığı istemiyorum, bakanlık istemiyorum, makam istemiyorum, para pul istemiyorum. Alın size bir teklif ama yapamazlar sıfır oyla her şeyi alıyorlar."

CHP'lilere seslenen İnce, şu anda listelerinde 77 kişinin bulunduğunu ifade ederek "DEVA'lı, Gelecek'li, Saadet'li 77 kişi. Bunların ellisi altmışı seçilecek senin oyunla. Altı oka bastığın oyla Saadet'li, DEVA'lı" dedi.

Kaynak:haber 7


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mustafa Sandal'ın İstanbul mitingi paylaşımı sosyal medyada gündem oldu!Önceki Haber

Mustafa Sandal'ın İstanbul mitingi payla...

Ekrem İmamoğlu fetvayı verdi: İlk turda bitirmek farzdır!Sonraki Haber

Ekrem İmamoğlu fetvayı verdi: İlk turda...

Yorum Yazın

Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı
İBB'deki rüşvet çarkı böyle gözler önüne serildi! İşte para destelerinin sayıldığı anlar
SON DAKİKA! Toplu sözleşmede hükümetin memurlara teklifi belli oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar