Operasyonun ardında Siyonist sermaye var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Operasyonun ardında Siyonist sermaye var
Provokasyonla, darbe girişimi ile Türkiye’ye yapamadıklarını dolar üzerinden gerçekleştirmeye çalışan döviz baronlarının musluğunun yurtdışı kaynaklı olduğu ve uluslararası bankaların bunlara taşeronluk ettiği ortaya çıktı.

 

Operasyonun ardında Siyonist sermaye var

 

Londra ve ABD merkezli gece operasyonlarıyla Türkiye’ye yönelik kur spekülasyonu çeken gücün Yahudi sermayesi olduğu ortaya çıktı. Morgon Stanley Bank, Rothschild Banks of London, Israel Moses Seif Banks, Goldman Sachs Bank’ın; Londra ve ABD’deki merkezlerinden gece yarısı Türk Lirası’na dönük operasyon yapıldığı bildirildi. Türkiye’nin ekonomisini çökertmeye yönelik girişilen savaşa, Rockefeller ve George Soros gibi meşhur Yahudi ailelerin şirketlerinin de destek verdiği öğrenildi. Söz konusu kur operasyonlarının çeşitli aracı firmalar ve bankalar üzerinden yaklaşık iki aydır şiddetlenerek devam ettiği kaydedildi. Önceki gece yarası piyasalar kapalı olmasına rağmen Londra’dan gerçekleştirilen döviz alımıyla dolar birkaç dakika içinde 7 TL’ye çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) swap işlemlerini kapatmasıyla doların bir anda sert düşüşe geçmesi operasyonun dış kaynaklı olduğunu açıkça teyit etti.

OYUNUN MERKEZİ ABD VE İSRAİL

Yeni Akit’e konuşan ekonomistlerden Bilgehan Eren, “Kirli planlarını gerçekleştirmek isteyen Siyonist gücün önündeki en büyük engel Türkiye. İşte bundan dolayı dünya finansal sistemini elinde tutan, Siyonist sermaye, bize finansal bombalar atıyor” derken, ekonomist Alper Esen ise, “Bu yaşadığımız finansal bir savaştır. Ülkemizin ekonomisine yönelik girişilen savaşı başlatan ülkeler ise Amerika ve İsrail’dir” ifadelerini kullandı.

Ekonomi piyasaları kapalı olduğu halde Londra ve ABD merkezli gece operasyonlarıyla ülkemize yönelik kur saldırılarında bulunan gücün arkasında Yahudi sermayesi olduğu ortaya çıktı. Morgon Stanley Bank, Rothschild Banks of London, Israel Moses Seif Banks, Goldman Sachs Bank’ın; Londra ve ABD’deki merkezlerinden gece yarısı Türk Lirası’na dönük operasyon yaptıkları, George Soros ve Rockefeller gibi Yahudi ailelerin şirketlerinin de söz konusu kirli operasyona destek verdikleri bildirildi. Türk ekonomisinin temellerini sarsmaya yönelik yapılan operasyonların çeşitli firmalar ve bankalar üzerinden yaklaşık iki aydır devam ettiği kaydedildi.

BDDK’NIN MÜDAHALESİ ENGELLEDİ

Önceki gece yarası piyasalar kapalı olmasına rağmen Londra’dan gerçekleştirilen döviz alımıyla dolar birkaç dakika içinde 7 TL’ye çıkmasının ardından BDDK’nın swap işlemlerini kapatmasıyla doların bir anda sert düşüşe geçmesi saldırının dış kaynaklı olduğunu da gözler önüne serdi. Ekonomistler Türk dış politikasından rahatsız olan Amerikan ve İsrail sermayesinin kirli savaştaki rolüne dikkat çekti.

SİYONİST SERMAYE OPERASYON ÇEKİYOR

İktisatçı yazar Bilgehan Eren, ABD Başkanı Trump’ın küresel finans firavunlarının kuklası olduğunu belirterek, “Trump Siyonist sermayenin emrindedir. Türkiye’ye bütün hınçları da, diz çöktürtememelerinden kaynaklıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her fırsatta ortaya koyduğu antiemperyalist çıkışı, bu küresel firavunları rahatsız ediyor” dedi. Siyonistlerin hedeflerini gerçekleştirmek için en büyük engel olarak Türkiye’yi gördüğünü kaydeden Eren, “Kendini imtiyazlı gören, dünyanın elitist-siyonist güçlerinin bir planı var. Varmak istedikleri bir hedef var. Bunun şu anda önündeki en büyük engel de Türkiye. İşte bundan dolayı dünya finansal sistemini elinde tutan Siyonist sermaye bize finansal bombalar atıyor. Bir ABD başkanı, tarihte eşi görülmemiş bir şey yapıyor ve bir ülkenin parasını hedef alarak saldırı düzenliyor” ifadelerini kullandı.

ŞER GÜÇLER SALDIRIYOR!

Ekonomist Alper Esen ise yaşadığımız durumun finansal bir krizin ötesinde olduğuna işaret ederek, “Ekonomik ya da finansal krizler o ülkenin hükümeti tarafından alınan birtakım yanlış kararlar neticesinde meydana gelir. Fakat bu yaşadığımız durum tamamen ekonomik olarak açılmış savaş. Bu yaşadığımız ekonomik savaştır” dedi. Dış politikadaki sağlam duruşumuzun birilerini rahatsız ettiğini kaydeden Esen, “Suriye’deki, Filistin’deki duruşumuz, Rusya ile yakınlaşmamız, doğu bloğuyla ilişkilerimiz ABD’yi rahatsız etti. Bu savaş İsrail ve Amerika’nın ortak savaşıdır” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ABD'NİN ELEKTRONİK ÜRÜNLERİNE BOYKOT UYGULAYACAĞIZÖnceki Haber

ABD'NİN ELEKTRONİK ÜRÜNLERİNE BOYKOT UYG...

Çin'den kritik karar! Rusya ve Türkiye'den alacakSonraki Haber

Çin'den kritik karar! Rusya ve Türkiye'd...

Yorum Yazın

MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar