Pislik özür dilemekle temizlenemez! Bu kafayla giderseniz daha çok geri vites yaparsınız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HaberTürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Gülşen Orhan'a attığı iftiranın ardından HaberTürk TV geri vites yaptı.

HaberTürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, Van’da meydana gelen çığ felaketinde gideceği toplantı için yolu iş makinesi ile açtıran Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan’ın tedbirsizliğinin neden olduğunu iddia etmişti.

CHP ve yandaşı medyada yalan “çığ” gibi! Bülent Aydemir tepkilerin ardından çark etti

Gerçek kısa sürede ortaya çıktı

Dün medyada geniş yer bulan ve büyük yankı uyandıran bu açıklamanın ardından gerçek ortaya çıkmış ve Bülent Aydemir'in Gülşen Orhan'a iftira attığı çok geçmeden ortaya çıkmıştı.

Bunun üzerine Aydemir, teyitsiz bilgi paylaştığını belirterek özür diledi ve yaptığı pisliği temizleme çabasına girmişti.

Bu pislik özür dilemekle temizlenemez!

Bülent Aydemir'in iftirası sonrası geri vites yapan HaberTürk TV anında geri vites yaptı. Van'da yaşanan ve 41 insanımızın hayatını kaybettiği çığ felaketi sonrası iftilarını özür dileyerek gizlemeye çalışan müfteri Bülent Aydemir ile HaberTürk TV'ye sosyal meydadan da tepki yağdı. Kullancılar, "Bu pislik özür dilemekle temizlenemez!" yorumlarını yaptı.

HaberTürk'ün patronu toprak altındaki işçileri çıkarsın

Başdanışman Gülşen Orhan çığ altında kalarak yaralandığı halde Aydemir, felakete Orhan’ın sebep olduğunu iddia etti... Halbuki geçtiğimiz yıllarda HaberTürk'ün patronu Ciner’e ait maden ocağında göçük olmuş ve 11 işçi toprak altında kalmıştı. Göçükte 2 maden işçisinin cesedine ulaşılmış, 9 işçi ise toprak yığınının altında kalmıştı. Aradan yıllar geçmesine rağmen Ciner’in enkazından çıkarılamayan işçilerle ilgili arama faaliyetleri de artık yapılmıyor. Aydemir’in çığ altında kalarak yaralanan Gülşen Orhan’a iftira atması, 9 işçinin cesedini henüz ailelerine teslim edemeyen patronunun skandallarını gündeme getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akbaşoğlu, İ.oğlu'na seslendi: Namus sözlerinizi tutmaya davet ediyorumÖnceki Haber

Akbaşoğlu, İ.oğlu'na seslendi: Namus söz...

Corona virüsü otomobil ve telefon piyasasını sarsacakSonraki Haber

Corona virüsü otomobil ve telefon piyasa...

Yorum Yazın

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar