Şantajcı yeğeninin başını kesip vücudunu parçaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şantajcı yeğeninin başını kesip vücudunu parçaladı
Kan davalılarından kaçan dönerci Sami Y., kendisine şantaj yapan yeğenini silahla öldürdü, kafasını ve vücudunun uzuvlarını döner bıçağıyla keserek Ankara’nın çeşitli noktalarına attı. Bataklık alana atılan kesik baş, dalgıçlar tarafından çıkarıldı.

 Karapürçek'te dönercilik yapan Sami Y. (43), bir süre önce Batman'daki kan davalılarından kaçarak Ankara'ya yerleşti. Sami Y.'nin yeğeni 36 yaşındaki Süleyman Ö., 10 Temmuz'da dayısının dönerci dükkânına giderek para istedi. Öfkelenen dayı, yeğenini başından silahla vurdu.

 

Ankara Karapürçek'te dönercilik yapan Sami Y ile ilgili görsel sonucu

 

Gazete Habertürk'ten Helin Şahin'in haberine göre Sami Y., olay yerinde ölen yeğeninin cesedinden kurtulmak için korkunç bir plan yaptı. Başı keserek bir ya koyan ve betonlayan Sami Y., kol ve bacakları da gövdeden ayırarak poşetlere doldurdu. Ortağı ve aynı zamanda sevgilisi olduğu iddia edilen C.K. adlı kadınla birlikte 11 Temmuz gecesi  parçalarını arabaya taşıdı. Maktulun kesik başının bulunduğu kova, Ovacık'taki sulak-bataklık alana atıldı. Kollar ile bacakların bulunduğu torba, Kuzey Çevre Yolu'nda Pursaklar Kavşağı'na 3 kilometre mesafedeki boş araziye bırakıldı. Gövde de 1 kilometre mesafede atıldı.

 

Ankara Karapürçek'te dönercilik yapan Sami Y ile ilgili görsel sonucu

 

Süleyman Ö.'nün eşi A.Ö., polise giderek eşinin kayıp olduğunu bildirdi. Polis bir ihbar üzerine bulduğu kol, bacak ve ayakkabıyı A.Ö.'ya teşhis ettirdi. Süleyman Ö.'nün son olarak dayısının dükkânına gittiğini belirleyen polis, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Sami Y.'nin dükkânından siyah poşetlerin taşındığı görüldü.

Sami Y.'nin işyerini takibe alan ekipler, dükkândaki birçok malzemenin değerinin çok altında satışa çıkarıldığını belirledi. Gözaltına alınan ve yeğenini öldürdüğünü itiraf eden Sami Y., cesedin kafasını Ovacık'taki sulak-bataklık alana attığını söyledi. Dalgıç polisler, sulak alanda arama yaparak, betonlanan kesik kafayı buldu.

 

'KOLAY TAŞIMAK İÇİN'

Sami Y. ifadesinde, "Yeğenim kumar oynuyor, benden para alıyordu. Beni Batman'daki kan davalılarıma adresimi vermekle tehdit etti. Öfkelendim, öldürdüm. Polis bana ulaşamasın diye kafasını kestim. Cesedi, kolay taşımak için parçaladım" diye konuştu.

Sami Y. Sincan cezaevi'ne konulurken, 35 yaşındaki sevgilisi C.K. adli kontrolle serbest bırakıldı. C.K. ifadesinde, "Torbalarda ceset olduğunu bilmiyordum" dedi. Sami Y. cinayeti işlediğinde C.K.'nın da işyerinde olduğunu ileri sürerken, kamera görüntülerinden C.K.'nın işyerine cinayetten saatler sonra gittiği belirlendi.

Cesede ait kol ve bacaklar 21 Temmuz'da, gövde ise bir gün sonra 1 kilometre mesafede bulundu. Kesik baş ise 23 Temmuz'da bataklık alandan çıktı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FETÖ’nün Cehennem PlanıÖnceki Haber

FETÖ’nün Cehennem Planı

Türkiye’yi suçlamak için sözlerini çarpıttılarSonraki Haber

Türkiye’yi suçlamak için sözlerini çarpı...

Yorum Yazın

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik hakkında soruşturma
Manavgat Belediyesi'nde rüşvet alırken suçüstü yakalanan şüpheli itirafçı oldu
MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar