Savcı Sayan: Deniz Baykal'a sağlık operasyonu yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrı Belediye Başkanı Sayan, Deniz Baykal'ın kaset kumpasından sonra ikinci bir operasyon yapılarak sağlığıyla oynandığını söyledi.

Savcı Sayan: Deniz Baykal a sağlık operasyonu yapıldı #1

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Esra Elönü'nün 24 TV'de sunduğu Arafta Sorular programının konuğu oldu.

Sayan, gündeme dair konular hakkında değerlendirme yaptığı programda, Deniz Baykal'a yapılan kaset kumpasına da değindi.

"ERDOĞAN'LA GÖRÜŞECEĞİM DEDİ"

Bu kumpas ile CHP'den uzaklaştırılan Baykal'ın, zamanla tekrar geri dönme emareleri göstermesi üzerine ikinci bir operasyonla sağlığı ile oynandığını iddia etti.

Sayan, "Bir diğeri de Sayın Baykal kriz geçirmeden 10-20 gün önce Sayın Erdoğan ile görüşmeye gidecekti, görüşmek istiyordu daha randevu istememişti. Bizi topladı, 'Sayın Erdoğan ile görüşeceğim. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için, ülkenin dış politikası için biz birlikte mücadele edeceğiz. Ben aday olursam, adaylığımda bu süreçte bu minvalde gidecek. Milli ve yerli olacağız. Birbirimize düşmanlık, kin, haset beslemeden karşılıklı bir anlayış içerisinde biz bu işi götüreceğiz.' dedi.

"BU OLAYLARDAN SONRA BAYKAL'IN BEYNİNDE PIHTI ATTI"

Bu olaylardan sonra Baykal'ın beyninde pıhtı attı. Ondan sonraki süreci de biliyorum, ailesinden de dinledim. Sağlıklı gittiğine dair şüphelerim var. Ben Sayın Baykal'a operasyon yapıldığı kanaatindeyim. Kim ne derse desin. Şahsi kanaatim.

"TEDAVİ ŞEKLİ BİLE YANLIŞTI"

Kaset birinci operasyondu. Baykal'ın bu operasyon sonrasında yerli ve milli bir muhalefet duruşu sergileyeceğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la el ele vererek bu ülkeyi şahlandırıcağını düşünen güçler, bir operasyon daha yaptı. Sayın Baykal'ın sağlığıyla oynandı... Beynine pıhtı attı. Tedavi şekli bile yanlıştı.

Ben planı da biliyorum, programı da biliyorum. Ben iyi bir siyasetçiyim. Tevazunun dışına çıkarak kendimizi övmek ukalalık olarak algılanmasın. Ben doğuyu da batıyı da bilen Kürdü de Türkü de bilen, dolayısıyla ikisi arasındaki köprüyü de iyi kurabilen bir vatandaşım." dedi.

Sayan, bu operasyonu kimin yaptığı sorusu üzerine,"Kaset kumpasını yapan kim ise, Türkiye'yi yok etmek isteyen kim ise, PKK'nın uzantılarını besleyen kim ise onlar yaptı." dedi.

 

Kaynak:enson haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Barış Pınarı bölgesinde 3 terörist öldürüldüÖnceki Haber

Barış Pınarı bölgesinde 3 terörist öldür...

Mini İHA D'de müthiş gelişme! Artık daha da güçlüSonraki Haber

Mini İHA D'de müthiş gelişme! Artık daha...

Yorum Yazın

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar