Son dakika: FETÖ’ye dev operasyon! 62 il ve KKTC'de 532 gözaltı kararı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son dakika: FETÖ’ye dev operasyon! 62 il ve KKTC'de 532 gözaltı kararı
Son dakika haberi: İstanbul ve İzmir Başsavcılıklarınca başlatılan dev FETÖ operasyonu kapsamında 532 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankesörlü telefonlar üzerinden FETÖ imamları ile irtibat kuran TSK personelllerine tespitine ilişkin soruşturmalar çerçevesinde dev bir operasyon başlatıldı.

Son dakika: FETÖ’ye dev operasyon! 620 il ve KKTC'de 532 gözaltı kararı

Son dakika haberi: İstanbul ve İzmir Başsavcılıklarınca başlatılan dev FETÖ operasyonu kapsamında 532 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankesörlü telefonlar üzerinden FETÖ imamları ile irtibat kuran TSK personelllerine tespitine ilişkin soruşturmalar çerçevesinde dev bir operasyon başlatıldı.

İstanbul Ve İzmir Başsavcılığı'nın ortak operasyonu kapsamında İstanbul ve İzmir merkezli tarihi operasyon için düğmeye basıldı.

İstanbul'da 258 şüpheli, İzmir'de ise 274 şüpheli olmak üzere; toplamda 532 şüpheli hakkında İstanbul ve İzmir Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıkları ile İstanbul, İzmir, 62 farklı ilde ve KKTC'de 06.00 itibariyle eş zamanlı yakalama- gözaltı işlemi icrasına başlandı. Operasyon tüm hızıyla sürüyor.

İzmir ve İstanbul merkezli 62 ilde yapılan çalışmada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 61'i Jandarma Genel Komutanlığı, 122'si Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 30'u Hava Kuvvetleri Komutanlığı, 22'si Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, 1 Sahil Güvenlik Komutanlığı, 22'si Milli Savunma Bakanlığı'na mensup 4'ü albay, 1'i yarbay, 9'u binbaşı, 24'ü yüzbaşı, 32'si üsteğmen, 3'ü teğmen, 142'si astsubay, 1 uzman çavuş toplam 216 muvazzaf asker ile 42 darbe girişimi sonrası ilişiği kesilen askeri okul öğrencisi olmak üzere 258 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Kaynak:Sabah


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Temel Kotil: Hürkuş'a yurt dışından talep varÖnceki Haber

Temel Kotil: Hürkuş'a yurt dışından tale...

Emekli generale 20 yıl hapis!Sonraki Haber

Emekli generale 20 yıl hapis!

Yorum Yazın

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar