Son dakika: Turkcell, Vodafone, Türk Telekom! 1 aylık süreyle görüşmeleri ücretsiz yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son dakika: Turkcell, Vodafone, Türk Telekom! 1 aylık süreyle görüşmeleri ücretsiz yaptı
Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, yaptığı bir açıklamada Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone, depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, yaptığı bir açıklamada Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone, depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacağını açıkladı.

Fuat Oktay'ın açıklamaları şu şekilde:

Defin işlemleri tamamlanmıştır, artçı sarsıntılar devam ediyor. Ağır hasarlı olan binalardan uzak durulmasını talep ediyoruz. Hasar tespitle ilgili çalışmalarımız çok yoğun şekilde devam ediyor. 230 bin binanın incelendiğini söyleyebilirim. 2,5 milyonluk bina stoğunu düşündüğümüzde çalışmaların hızla ilerleyeceğini söyleyebiliriz. Az hasarlı ve hasarsız binaların da tespit edilmesi önemli. 108 bin binanın hasarsız olduğu tespit edilmiştir. Enkazlar kaldırılmadan önce savcılıklarca yine binalardan delillerin toplanması son derece kritik. 

Hatay Havalimanı'nın bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Uçaklarımız havalimanına inmek üzere havadalar. 

TÜM STOKLARIMIZ SAHAYA YÖNLENDİRİLDİ

Barınma son derece önemli sahada. Çadır ihtiyacı fazla bunu biliyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla tüm stoklarımız sahaya yönlendirildi. 

Bölgede kurulan çadır kentler ve konteyner kentlerin kurulumu devam ediyor. Geçici barınma önemli demiştik. 

Tahliye edilen 400 bine yakın kişi var. Kendi imkanlarıyla afet bölgesinden ayrılan vatandaşlarımız olduğunu da biliyoruz. Lojistik boyutunda bir sıkıntımız kalmadı. Kontrollü elektrik ve doğal gaz vermeye devam ediyoruz. Burada özellikle ikincil afetlere müsaade etmemek için titiz davranıyoruz. 

ODUN VE KÖMÜR SEVKİYATI

Dün odun ve kömür sevkiyatına başladığımızı duyurmuştum. 

Deprem bölgesinde Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone, depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacak.

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhabirin algı yönetimini depremzede bizzat çürüttü!Önceki Haber

Muhabirin algı yönetimini depremzede biz...

Kahramanmaraş'ta Ali Babacan’ın korumaları depremzedeleri darbettiSonraki Haber

Kahramanmaraş'ta Ali Babacan’ın korumala...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar