Son dakikayı Bakan Soylu duyurdu! Kabe'ye hakaret eden o alçaklar gözaltına alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son dakikayı Bakan Soylu duyurdu! Kabe'ye hakaret eden o alçaklar gözaltına alındı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Boğaziçi Üniversitesi’nde Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Son dakikayı Bakan Soylu duyurdu! Kabe'ye hakaret eden o alçaklar gözaltına alındı

Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenci görünümlü provokatörlar tarafından Müslüman Türk milletinin değerlerine alçak bir saldırı yapıldı.

Boğaziçili provokatörlerin, LGBT sapkınlarının paçavrasının yerleştirildiği bir afişte Kabe'nin üzerine yılan tasvirinde kullanılan bir canavarın yerleştirdiği görüldü.

Kabe'yi ayaklar altına alan provokatörler, milleti kışkırtarak gündem olmaya çalıştı. Bu alçak saldırıya karşılık vatandaşlardan büyük tepki geldi.

 

Provokasyonun ardından devlet harekete geçti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Soylu, gözaltıyı şu ifadelerle duyurdu:

Boğaziçi Üniversitesi’nde Kabe-i Muazzama’ya yapılan saygısızlığı gerçekleştiren 4 LGBT sapkını gözaltına alındı!

 

 

Kabe fotoğrafını yere seren 5 kişi ile ilgili harekete geçildi!

Kabe fotoğrafının yere serilmesi provokasyonuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "5 kişi gözaltına alındı, 2 kişi aranıyor" denildi.

Kabe fotoğrafının yere serilmesi provokasyonuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "5 kişi gözaltına alındı, 2 kişi aranıyor" denildi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesiyle ilgili (D.D), (S.N.B), (H.K), (R.Ö) ve (S.C.U) isimli şüpheliler gözaltına alındı, 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla Boğaziçi Üniversitesi Güzel Sanatlar Kulübünde yapılan aramada söz konusu resmin asıldığı taşınabilir sunta pano ve çeşitli eylemlerde kullanılan afiş ve pankartlar bulundu.

Boğaziçi Üniversitesi LGBTi+ Kulübünde yapılan aramada ise PKK terör örgütü amblemli ve propaganda içerikli yasaklanmış bir kitap, LGBTİ bayrakları ile eylemlerde kullanılan çeşitli afiş ve pankartlar ele geçirildi.

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Azeri hain gitti Karabağ kurtuldu Türkiye ihaneti ortaya çıkardıÖnceki Haber

Azeri hain gitti Karabağ kurtuldu Türkiy...

Putin'den Yunanistan'a büyük şok! ReddettiSonraki Haber

Putin'den Yunanistan'a büyük şok! Reddet...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar