'Bu kadar da olmaz' dedirtti! Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Bu kadar da olmaz' dedirtti! Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal
İngiltere’de konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, akıl almaz ifadelerle Türkiye’ye saldırdı. Yalan ve iftiralarını peş peşe sıralayan Kılıçdaroğlu, teröristlerin avukatlığına soyundu.

'Bu kadar da olmaz' dedirtti! Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Oxford Union'da bir konuşma yapmak üzere İngiltere'ye gitti. Oxford'a gitmeden önce İngiltere'nin Avrupa ve Amerika İşlerinden Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Alan Duncan ve İşçi Parti'nin gölge dışişleri bakanının da dahil olduğu siyasetçilerle bir araya geldi. CHP lideri Kılıçdaroğlu,  Oxford'a gitmeden önce Londra'da BBC’ye skandal açıklamalarda bulundu. Ardından öğrencilerle bir araya gelen skandal açıklamalarını sürdürdü. Kılıçdaroğlu’nun söylediği yalan ve iftiraların sadece bir bölümü bile bu kadarı olmaz dedirtti.

Teröristleri avukatı

Türkiye’yi küçük düşürmek için elinden geleni yapan Kılıçdaroğlu hem yalanlar söyledi hem iftiralarını peş peşe sıraladı. Bununla da yetinmeyen genel başkan, teröristlerin yılmaz savunucusu rolünü üstlendi. Tüm bunları ve skandal açıklamaları yaparken Kılıçdaroğlu’nun yüzü bile kızarmadı. Akıl almaz ifadeler kullanan CHP lideri, Türkiye’de demokrasinin ve can güvenliğinin olmadığını iddiasında bulundu. Dur durak bilmeyen Kılıçdaroğlu, attığı iftiralar sebebiyle Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partililere ödemek zorunda kaldığı tazminat cezaları için “İfade özgürlüğüm engelleniyor” ifadelerini kullandı. Göz göre göre yalan söylemekten çekinmeyen genel başkan, teröre destek verdikleri gerekçesiyle ihraç edilen sözde akademisyenleri mağdur göstermeye kalkıştı.

Skandal sözler

Hainlerin avukatlığına soyunan Kılıçdaroğlu’nun, böylece teröristlere bakış açısını bir kez daha gözler önüne serildi. CHP Genel Başkanı, terör örgütü PKK’ya her türlü desteği sağlayan HDP’li belediye başkanlarının görevden alınmasını da ihanet gibi sözlerle eleştirdi. CHP’nin ihaneti o kadar ileri seviyeye taşımak için kendisiyle yarışıyor. Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’ye akıl almaz ifadelerle saldırdığı konuşmaları, parti yetkililerince İngilizce’ye çevrilerek yabancı basın mensuplarına tek tek dağıtıldı.

HDP’yle ittifakı açıkladı

Kılıçdaroğlu, İngiltere’de 2019 yerel seçimine ilişkin soruları cevaplanırken ağzındaki baklayı çıkardı. CHP lideri, ittifak konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde PKK'nın siyasi uzantısı HDP’yle ittifak yapabileceklerini açık bir şekilde belirtti. “Demokrasiden yana olan bütün partilerle işbirliği yapıyoruz” diyen genel başkan “İyi Parti de olabilir Saadet Partisi de olabilir HDP de olabilir” yorumunda bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fenerbahçe'de kabus sürüyorÖnceki Haber

Fenerbahçe'de kabus sürüyor

PKK'lılar o kente doluştu... Türkçe tabelalar indirildi!Sonraki Haber

PKK'lılar o kente doluştu... Türkçe tabe...

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar