Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ayasofya hazımsızlığı! Reklam filmini kim sızdırdı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seçimlere sayılı günler kala partilerin reklam filmleri de televizyon ekranlarında yer alıyor. AK Parti yaptığı özgün reklamlarla dikkat çekerken son reklam filminde Ayasofya'nın cami olma sürecinde nesiller boyu yaşananlara ilişkin bir hikaye konusuyla reklam filmi yapıldı. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan videoda Nazım Hikmet Ran'ın şiirine de yer verildi. Ancak AK Parti'nin Ayasofya konusu reklam filmi yayınlanmadan kısa bir süre önce Altılı Masa'nın adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak. Bunlar için her şey reklam" ifadelerini kullandı. Peki, reklam filmi yayınlanmadan önce Kemal Kılıçdaroğlu bu paylaşımı nasıl yaptı?

Seçim atmosferine girdiğimiz bugünler partililerin reklam filmleri de ekranlara gelmeye başladı. AK Parti saat 21.00 civarında yayınladığı reklam filmini saat 18.57 gibi kanallara iletirken CHP'ye yakınlığıyla bilinen HaberTürk'ün bu bilgiyi Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibine ilettiği iddia edildi. Bu bilgiye sahip olan Kılıçdaroğlu da "Ben zaten söylemiştim" diyebilmek için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

 SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Özellikle AK Parti'nin yayınladığı reklam filmleri özgünlüğüyle konuşulurken  AK Parti sosyal medya hesaplarından yayınlanan "Medeniyet güneşimizin yeniden yükselişinin sembolü olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin kubbelerinden ezanların, salavatların, hatmi şeriflerin sesleri kıyamete kadar eksik olmayacak…" başlıklı reklam filmi sosyal medyada çok beğenildi. 

AYASOFYA'DA CUMA HAYALİ

Reklam filminde Ayasofya Camii'nin yanındaki küçük bir esnaf dükkanında yıllar boyu yaşananlar ele alınırken nesiller boyu Ayasofya'da Cuma namazı kılma hayali canlandırıldı.

"HAK YERİNİ GETİRDİ EN BÜYÜK NİYAZINI, KILDI AYASOFYA'DA İKİNDİ NAMAZINI!

Reklamın sonunda ise Nazım Hikmet Ran'ın "Sekiz Yüz Elli Yedi" şiirindeki "Hak yerini getirdi en büyük niyazını, Kıldı Ayasofya'da ikindi namazını! İşte o günden beri Türk'ün malı İstanbul, Başkasının olursa yıkılmalı İstanbul" dizelerine yer verildi.

 UCUZ NUMARALAR PEŞİNDE

AK Parti'nin sosyal medya hesaplarından saat 20.17'de yayınlanan reklam filmi öncesi HDPKK'nın yanında altılı koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu saat 19.08'de yaptığı paylaşımda "Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak. Bunlar için her şey reklam. Hiçbir kutsalları yok, müşterekler yok, sadece propaganda. Ortak değerlerimizi ne hale getirdiler? Temiz alın çalmayanın, çırpmayanın, harama el sürmeyenin, halkını aç bırakmayanındır. Nokta!" ifadelerini kullanarak AK Parti'yi hedef aldı.

KILIÇDAROĞLU'NA HABERTÜRK MÜ HABER VERDİ? 

Peki hükümetin yaptığı her icraati sahiplenmeye çalışan Bay Kemal bunu nasıl gerçekleştirdi? Gelin birlikte bakalım...AK Parti diğer partilerin de yaptığı gibi saat 21.00'den itibaren yayına girecek olan reklam filmini saat 18.30 civarında reklamın yayınlanacağı kanallara iletiyor.

SAAT 18.57 İDDİASI...

İddiaya göre CHP medyasından HaberTürk kanalındaki ilgili kişiler de Ayasofya reklam filminin yayınlanacağı bilgisini saat 18.57'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibine ulaştırıyor.

REKLAM FİLMİNİ HEDEF ALDI

Ne tesadüf ki bu olay sonrası reklam filmi yayınlanmadan önce Kılıçdaroğlu Ayasofya hakkında hazırlanan reklam filmini hedef alıyor. Sonrasında da Kemal Kılıçdaroğlu'nun reklam filminin yayına girmesi sonrası "Ben demiştim" ifadesini kullanması muhtemel...,

"BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Kılıçdaroğlu'nun bu basit algı operasyonuna sosyal medyadan yanıt verdi.

Dağ "Yayınlanması için TV kanallarına gönderdiğimiz reklam filmimize ilişkin etik dışı ve ilkesiz bir şekilde bilgi alarak bu paylaşımı yapmanız; içinde bulunduğunuz acizane durumun göstergesidir. Milletimizin Ayasofya Camii hususundaki maneviyatını itibarsızlaştırmaya çalışmaktan hicap duymalısınız. Bizi izlemeye devam edin. Belki o zaman bu milletle gerçekten tanışabilirsiniz" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşte Sierra Nevada'nın iç yüzü: "Casusluk yapmak üzere ön saflarda yer alıyor"Önceki Haber

İşte Sierra Nevada'nın iç yüzü: "Casuslu...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun "şehit ailelerine ÖTV'siz araç" vaadine yanıt: Yıllar önce yaptık .Sonraki Haber

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'...

Yorum Yazın

Narin'in cansız bedeni bulundu: Vali Zorluoğlu'ndan açıklama
Kara Harp Okulu Bölük Komutanı Binbaşı M. TSK’dan istifa etti
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz
Metin Feyzioğlu'ndan Özgür Özel'e 'karşılama' yanıtı: 'Görmedim bile...'
Topaloğlu Vakfı'ndan Kültür ve Turizm Bakanına ziyaret
NBB KORE EKİBİ AFRİKA GÜNÜ SEMİNERİNDE
Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar