MHP'li Büyükataman: Hiçbir odak, Cumhur İttifakı'nı çatlatamayacaktır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Büyükataman: Hiçbir odak, Cumhur İttifakı'nı çatlatamayacaktır
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Cumhur İttifakı, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuruluş felsefesine müzahir biçimde geleceğe taşıyacaktır. Hiçbir odak, hiçbir mahfil, hiçbir güruh, hiçbir siyasi düşük, Cumhur İttifakı’nı çatlatamayacaktır" dedi.

MHP'li Büyükataman: Hiçbir odak, Cumhur İttifakı'nı çatlatamayacaktır

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Kastamonu'da partisinin il kongresine katıldı. Burada konuşan Büyükataman, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türk Milleti tarafından kurulduğunu belirtti. MHP'nin bu sistemin içinde olduğunu kaydeden Büyükataman, "MHP bu kapsamda millî güvenliğimizin sağlam esaslara bağlanması, iç huzur ve istikrar ortamının kökleşmesi, bilhassa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bütün kurum ve kurallarıyla yerleşmesi için bu dönemde de mücadelesine devam edecektir. Cumhur İttifakı, Cumhuriyet'in iradesidir. Cumhur İttifakı, istiklal ve istikbalimizin teminatıdır. Cumhur İttifakı, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuruluş felsefesine müzahir biçimde geleceğe taşıyacaktır. Hiçbir odak, hiçbir mahfil, hiçbir güruh, hiçbir siyasi düşük, Cumhur İttifakını çatlatamayacaktır. Çünkü Cumhur İttifakı'nın kuruluş gayesi; Türk milletini refaha kavuşturmak, Türk devletini süper güç yapmak, Türk kültürünü muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımaktır. Geçmişten aldığımız ilhamla, Türk milletinin verdiği destekle, bu kutlu ülküyü gerçekleştirecek inanmışlık ve mücadele azmi ile birlik içerisinde hareket etmekteyiz" dedi.

'ÇÖZÜM ÇIĞLIĞI ATMAYIN'

Büyükataman, Türk milletini ayrıştırmak, Türk devletine diz çöktürmek isteyen odakların kirli operasyonlarına hız verdiğini söyleyerek, "Türkiye'nin daha önce tecrübe ettiği çözüm süreci gömüleli çok olmuştur. Hâlâ bunun hayalini kuran seroklar, bölücülere babacan tavırla yaklaşanlar... Akıllı olun, çözüm çığlığı atmayın. MHP'nin gözü üzerinizdedir" diye konuştu.

'AÇIKLAMALARINI LANETLİYORUM'

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Büyükataman, şöyle konuştu:

"Deprem enkazları arasında dolanıp her cümlesine 'CHP'li belediyelerimiz' ile başlayan bir zihniyetle mücadele etmek, depremin acılarıyla mücadele etmekle eş değerdedir. Yine CHP Genel Sekreteri başta olmak üzere bazı CHP'lilerin vatandaşlar arasında ayrım yapıldığına ve kamu binalarının yıkıldığına dair toplumu ayrışmaya, kin ve nefrete sevk edecek açıklamalarını bu kapsamda lanetliyorum. Hükümetimizin, tüm belediyelerimizin ve milletimizin 'bu acıyı nasıl sararız' diyerek tek yürek olması gereken anlarda dahi partileri konuşuyor olmanın utancı muhataplarına ömür boyunca yetecektir."

Kaynak:Sabah


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'YE SERT SÖZLER: YÜZSÜZLÜK VE AHLAKSIZLIK!Önceki Haber

CHP'YE SERT SÖZLER: YÜZSÜZLÜK VE AHLAKSI...

MHP'den CHP Liderine tepki: Kılıçdaroğlu İngiliz Kamil Paşayı, Moskof Kamil Paşayı ve Damat Ferit’leri hatırlatıyorSonraki Haber

MHP'den CHP Liderine tepki: Kılıçdaroğlu...

Yorum Yazın

MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar